Admin paneli yeterli hosting servisi önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 001
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 179
  • Etiketler Etiketler
    admin hosting
Makaleler
24
Merhaba, aradığım kriterler:
  • Team management yapabilmem lazım, takımımdaki üyeleri kendi team'ime ekledikten sonra onlar da benim sunucularıma erişebilmeli.
  • Türkiye lokasyonlu olmalı.
  • Uçuk fiyatlı olmasın lütfen.
  • VPS/VDS arıyorum, managed hosting değil.
3-4 hosting firması kullandım ve beğenmedim, istediğim özellikler yoktu çoğunda. Bildiğiniz, kullandığınız güzel hosting firmalarını önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye lokasyonda Güzel hosting önerebilirim, uptime açısından oldukça iyi. Deneyimimi shared paketleri üzerinden aktarıyorum, kendileri VDS/VPS hizmetleri ile öne çıkan bir firma değil.

VDS/VPS konusunda Türkiye'de Veridyen (fiyatları uçmuş, ellerini çekmişler sanırım) ve İlkbyte (Netinternet) firmalarını önerebilirim. Bunun yanında @Netvay 'dan Ghost kurulumu yaptığım Ubuntu bir makine var, bu firmayı da önerebilirim. Herhangi bir sorun yaşamadım.

Edit:
Odeaweb geçmişte övülüyordu ancak son dönemde ciddi kesintiler yaşanıyor. Cenuta keza uptime sorunlu firmalar arasında. Veridyen örneğini vermiştim, girip baktım fiyatları baya artırmışlar.

Hayalhost tavsiye edebilirim, iyi bir firmadır. Önerilerim tamamı Türk firmalar için geçerli. Yabancı firma önerisi isterseniz mesajımı alıntılarsınız.

Merhaba,

Netvay olarak yardımcı olmak isteriz. Memnun kalacağınıza eminim.

İyi çalışmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…