Çözüldü Adobe Illustrator sitesi güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
Adobe Illustrator'u indirmek için linkte verdiğim siteye girdim. Girer girmez setup indirmesi başlattı otomatik olarak. Bu setupu VirusTotal'de tarattım, açmadan evvel 2 adet tehlikeli buldu (biri Yandex biri de VBA32 diye bir program). Site güvenilir mi ve otomatik olarak indirdiği bu "Dimension" uygulamasının .exe dosyası güvenilir mi?

Sitenin linki;

Moderasyon notu: Kazara tıklamalara karşı virüs ihtimali gözetilerek link silinmiştir.

Linkin VirusTotal sonucu:

VirusTotal sonucu:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam attığınız linkteki site girdiğimle aynı zaten, basar basmaz yine indirdi setupı Araştırdım zaten, güvenilir siteymiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adobe'nin orijinal sitesi hocam. İyi Sosyaller.

Teşekkürler hocam. Evet, orijinal sitesiymiş. Ayrıca attığınız linkten de indirip VirusTotal'de tarattığımda yine aynı şekilde "Yandex ve VBO32" exe'yi trojan olarak algılıyor. Sanırım onlar yanlış tespit ediyor.

Adı sanı duyulmadık şeylere göre yorum yapmak mantıklı olmaz zaten hocam. False-Positive olduğu her yerden belli aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…