Ethem Efe 59 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.500 Çözümler 10 Beğeniler 3.243 Yer KKTC | Gazimağusa 10 Haziran 2026 #1 Selamlar, Ne yaptıysam çözemedim. Kendi sitelerinde adobeTemp dosyasına tam erişim verince düzeldiğini söylemişler ancak işe yaramadı. Windows Defender'ı komple kapamayı denedim. O da işe yaramadı maalesef, bir fikriniz var mı? Ethem Efe dedi: Selamlar, Ne yaptıysam çözemedim. Kendi sitelerinde adobeTemp dosyasına tam erişim verince düzeldiğini söylemişler ancak işe yaramadı. Windows Defender'ı komple kapamayı denedim. O da işe yaramadı maalesef, bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Lightroom Classic versiyonunu yükleyince çalıştı, düz olanı düzeltmeyi başaramadım maalesef. Son düzenleme: 12 Haziran 2026
Selamlar, Ne yaptıysam çözemedim. Kendi sitelerinde adobeTemp dosyasına tam erişim verince düzeldiğini söylemişler ancak işe yaramadı. Windows Defender'ı komple kapamayı denedim. O da işe yaramadı maalesef, bir fikriniz var mı? Ethem Efe dedi: Selamlar, Ne yaptıysam çözemedim. Kendi sitelerinde adobeTemp dosyasına tam erişim verince düzeldiğini söylemişler ancak işe yaramadı. Windows Defender'ı komple kapamayı denedim. O da işe yaramadı maalesef, bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Lightroom Classic versiyonunu yükleyince çalıştı, düz olanı düzeltmeyi başaramadım maalesef.