Çözüldü Adobe Photoshop torrent.js ve Torrent.lfe nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nasqe

Uzman
Adobe Photoshop'un dosyalarının derinliklerinde dolaşırken torrent.js ve Torrent.lfe dosyalarını fakettim bunlar nedir gizli bir virüs mü?

Not: Ürün orijinal.

Çözüm
Öncelikle Torrent virüs değil, bir protokoldür. JS, Javascript dosyası oluyor. Note defteri veya Notepad++ ile açıp içine bakabilirsiniz. LFE konusunda ise emin olabileceğim bir kaynak bulamadım ama onu da Notepad++ ile açmayı deneyebilirsiniz.
Öncelikle Torrent virüs değil, bir protokoldür. JS, Javascript dosyası oluyor. Note defteri veya Notepad++ ile açıp içine bakabilirsiniz. LFE konusunda ise emin olabileceğim bir kaynak bulamadım ama onu da Notepad++ ile açmayı deneyebilirsiniz.

Çözüm
Bendeki LFE dosyasının ASCII hali. 0x00 olan karakterleri kopyalayamadım. Ekran görüntüsünde örneği var.
Kod:
null ViewNameTEXTStream(Fluid_sim_brush_injection_color_strengthdoub+Fluid_sim_brush_injection_velocity_strengthdoub@N Fluid_sim_chemical_decaydoub!Fluid_sim_chemical_diffusion_ratedoub@$Fluid_sim_gravity_angledoubÀVFluid_sim_gravity_strengthdoubFluid_sim_invert_effectdoubFluid_sim_styledoub@Fluid_sim_use_retroactive_colordoub%Fluid_sim_velocity_advection_strengthdoub@4Fluid_sim_velocity_decaydoub@Fluid_sim_viscositydoub@0Fluid_sim_vorticitydoub@IFluid_sim_wind_angledoubÀVFluid_sim_wind_strengthdoub%Texture_processing_brush_transparencydoub Texture_processing_colorless_dyedoub%Texture_processing_filter_blur_radiusdoub%Texture_processing_filter_brush_erasedoub?ð*Texture_processing_flow_injection_strengthdoubTexture_processing_opacitydoub@YTexture_processing_previewdoub?ð Texture_processing_show_dye_maskdoub$Texture_processing_show_dye_strengthdoub@Y+Texture_processing_show_refraction_strengthdoubTexture_processing_strengthdoubÀNTexture_processing_styledoub?ð"Texture_processing_velocity_jitterdoubPresetTypeStringTEXTCustomPresetBaseNameTEXTPresetCategoryNameTEXTWatercolor

Dosya Ekleri

• 1729096464982.webp
    984 bayt · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Adobe programlarının bir bölümü Node JS kullanır yani. Bazı işlemler için JS denilen dosyaların içindeki komutlar çalıştırılır. Ondan öyle dosyalar görmen normaldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…