18897

Uzman
Hocam şu 3 dosyayı gördüm. Hayatımda hiç bunları görmediğimden merak ettim Adobe var PC'de fakat bunu ilk kez görüyorum. Bu collab denen program Görev Yöneticisi'nden başlangıçtaki uygulamalarını kapatırken gördüm başlangıca etkisi yüksekmiş. Bir de değiştirilme saatleri çok ilginç geldi bunlar yüksek ihtimalle güncelleme fakat yine de sormak istedim. Bu son 2'sinden çok şüpheli değilim fakat üstteki dosyayı merak ettim. Bu nedir, virüs falan mı?

1769524991881.webp

Hocam şu 3 dosyayı gördüm. Hayatımda hiç bunları görmediğimden merak ettim Adobe var PC'de fakat bunu ilk kez görüyorum. Bu collab denen program Görev Yöneticisi'nden başlangıçtaki uygulamalarını kapatırken gördüm başlangıca etkisi yüksekmiş. Bir de değiştirilme saatleri çok ilginç geldi bunlar yüksek ihtimalle güncelleme fakat yine de sormak istedim. Bu son 2'sinden çok şüpheli değilim fakat üstteki dosyayı merak ettim. Bu nedir, virüs falan mı?

Eki Görüntüle 221914
Sanmam virüs çıkacağını.

Adobe Collaboration Sync, Adobe uygulamalarında ortak çalışma hizmetini sağlayan servistir. Adobe programlarıyla beraber gelebiliyor. Endişe etmenizi gerektiren bir şey yok. Kullanmadığınız özellik ise, başlangıçta çalışmasını devre dışı bırakabilirsiniz.

Bu gördüğün collab isimli şey virüs değil. Adobe’nin kendi arka plan servislerinden biri. Creative Cloud kuruluysa otomatik gelir, sen bir şey kurmadın.

Eki Görüntüle 221914

Bende bu açıkken eğer PDF dosyası indirirsem otomatik olarak açıyordu, ben de sildim.