Aero Instagram geliştirici seçenekleri ayar önerileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 668
  • Etiketler Etiketler
    instagram

4828

Becerikli
Aero Instagram geliştirici seçenekleri ayarları ile ilgili önerilerinizi yazabilirsiniz.

Aero önermiyorum kesinlikle.

Herşeyin orijinalini kullanın hesap bir süre sonra ban yiyor.

AeroInsta hakkında bilgi edinebilmek için sitesine girmeye çalıştım ama reklam engelleyici olduğunu idda ettiği için giriş yapamadım. (reklam engelleyici yoktu)
Daha kendi siteleri düzgün çalışmayan ve proprietary bir ürünü kullanmanız mantıklı olmayabilir. Bu yüzden @5123 ile aynı fikirdeyim orijinalini kullanmanız daha iyi olabilir.

Reklam engelleyici olarak DNS kullanıyorsanız algılamıştır hocam ayrıca hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

Farklı hesap açsanız dahi zaten Meta gibi rezalet bir şirket verilerinizi aklınıza gelebilecek herkese satarken Aero Instagram gibi korsan bir programı nasıl rahat rahat kullanabiliyorsunuz kafam almıyor.

Farklı hesap açsanız dahi zaten meta gibi rezalet bir şirket verilerinizi aklınıza gelebilecek herkese satarken Aero Instagram gibi korsan bir programı nasıl rahat rahat kullanabiliyorsunuz kafam almıyor.

Hocam 14 yaşındayım nasıl önemli bir verim olsun ki? Hem ayrıca fake bir e postayla hesap açtım. Diğer toplayabileceği veriler fotoğraflarımı toplayabilir ama hiçbir önemli fotoğrafım yok. IP adresini falan toplar ki aşırı normal bir şey. IMEI falan toplamaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…