Aero Instagram hesaplara abone olamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    abone instagram

4828

Becerikli
Aero Instagram'da bir hesaba abone olunabiliyor mu diye merak ettim. Olmayı denediğimde Google Play'de oturum açdığınızdan emin olun gibi şeyler çıktı. 2. paket kullanıyorum, orijinal Instagram cihazda yüklü. Ondan mı kaynaklıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:

3.parti uygulamalar ne yazık ki buna izin vermeyebilir.

Aero kullanmayın original kullanın. Benim hesabım banlandı bu yüzden.

Aero için yeni hesap açtım o hesabı kullanıyorum patlarsada sıkıntı yok patlayana kadar devam.

Hocam bende kullanmaktan vazgeçtim verileir temizleyip sildim 2. paket kullanıyordum herhangi bir veri kalmış mıdır? Dosyalar klasörüne baktım com Instagram diye klasör vardı bir tek Instagram ile alakalı. Bu klasörde Aero'nun kalıntıları var mıdır?

Son düzenleme:
Yok hocam sanmıyorum, kalıntı kalsa bile verileri temizleyip uygulamayı sildikten sonra orijinal IG indirip oradan hesaplarınız şifresini ve mümkünse mailini değiştirirseniz hiçbir problem kalmaz.

Verileri temizlemek derken?
Telefon ayarlarına girin hocam, uygulamalara girin sonra Aero'yu bulun ve verilerini temizledikten sonra silin. Aklınızda şüphe kalmasın istiyorsanız Kaspersky indirip tarayabilirsiniz, sonrasında orijinal IG'yi indirip şifrenizi değiştirdikten sonra devam edebilirsiniz.

Tamam hocam, üşenmezsem yapacağım.

Yok hocam sanmıyorum, kalıntı kalsa bile verileri temizleyip uygulamayı sildikten sonra orijinal ıg indirip oradan hesaplarınız şifresini ve mümkünse mailini değiştirirseniz hiçbir problem kalmaz.

2. paket kullandığım için orijinal Instagram zaten vardı. Hocam bir de Aero Instagram'ı yeni hesap açıp kullanırsam IP veya Mac ban yer miyim?

2. paket kullandığım için orijinal Instagram zaten vardı. Hocam bir de Aero Instagram'ı yeni hesap açıp kullanırsam IP veya Mac ban yer miyim?
Kesin bir şey demeyeyim ama her şey olabilir hocam, Instagram bir gün gerçekten uğraşmaya karar verirse bu Aerocular ile dediğiniz gibi kökten ban yiyebilirsiniz. Tehlikeli bana kalırsa ya, Aero bir saflık yapıp verileri sızdırsa bile sizin donunuza kadar hackleyebilirler; tamam sunduğu özellikler güzel ama tamamen güvenilir değil risk alıyorsunuz biraz.

Hocam ben 1. paketi indirmiştim. Nasıl yapacağım dediklerinizi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…