Aero Instagram kullanılır mı?

Stabil yaşam

Başarılı
Yer
Bükreş
Arkadaşlar normal Instagram kullanmaktan soğudum artık. O kadar çok sponsor reklamı çıkıyor. 8900 küsur engellediğim hesap var. Kullanıp kullanmamakta kararsız kalıyorum. Güvenilir diyenler var. Güvenilir değil diyenler var. Güzel bir Instagram kullanmak istiyorum. Sponsor reklamları olmadan. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar normal Instagram kullanmaktan soğudum artık. O kadar çok sponsor reklamı çıkıyor. 8900 küsur engellediğim hesap var. Kullanıp kullanmamakta kararsız kalıyorum. Güvenilir diyenler var. Güvenilir değil diyenler var. Güzel bir Instagram kullanmak istiyorum. Sponsor reklamları olmadan. Ne yapmalıyım?

Ana hesabınızı kullanmayın farklı hesapla kullanın. Yerinizde olsam o tarz şeylere asla kendi hesabımla girmezdim.

Tek amacın reklam görmemek ise ReVanced Manager'den yamalayabilirsin.
%100 güvenilir ve açık kaynak.

Çıkan reklamlar şunlar. Sponsor yazıyor reklamda. Tespih satan. Dmd hastaları. Yani gerçekten param olduğu zaman atıyorum. Ama bana bunların çıkma amacı ne yani. İnternet ortamında hiç böyle şeyleri aratmıyorum ki. Karşıma çıkması için. Yani 10 tane video izliyorsam. 9'u hasta insanların yardım isteme videoları.

Orijinal uygulamaların dışındaki uygulamaları kullanmanızı her ne sebeple olursa olsun önermiyorum, bana göre aşırı derecede güvenlik zafiyeti olarak geliyor.

Orijinal uygulamaların dışındaki uygulamaları kullanmanızı her ne sebeple olursa olsun önermiyorum, bana göre aşırı derecede güvenlik zafiyeti olarak geliyor.

Ben de öyle düşünüyorum ama son çare bunu yapmak diye düşünmüştüm. ReVanced Manager'i öneren oldu, onu deneyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yıllardır kullanıyorum, hiçbir sıkıntı olmadı. Açık kaynak kodlu, zaten çoğu kullanıyor; telaşlanmanıza gerek yok. Zaten verilerimiz de satılıyor, yani o çok güvendiğimiz, kullandığımız uygulamalar ama yine de kullanıyoruz, yapacak bir şey yok. O yüzden dert edinmeye gerek yok hocam. Saygılar, teşekkürler.

Yıllardır kullanıyorum, hiçbir sıkıntı olmadı. Açık kaynak kodlu, zaten çoğu kullanıyor; telaşlanmanıza gerek yok. Zaten verilerimiz de satılıyor, yani o çok güvendiğimiz, kullandığımız uygulamalar ama yine de kullanıyoruz, yapacak bir şey yok. O yüzden dert edinmeye gerek yok hocam. Saygılar, teşekkürler.

Hesabımda mavi tik var. Ve bu kadar kişiyi engelledikten sonra. Hesabımın çalınmasını istemem.

Hesabımda mavi tik var. Ve bu kadar kişiyi engelledikten sonra. Hesabımın çalınmasını istemem.

Hesabınızda mavi tik olması bir şeyi değiştirmiyor; zaten önüne gelen mavi tik alıyor. Öyle aman aman önemli bir şey değil, artık eskisi gibi değil. Açık kaynak kodlu Instagram Aero hesap çalınma olayı olsaydı, gündem olurdu, haberlere düşerdi. Veri olayı zaten çoğu uygulama verilerimizi alıyor/satıyor, normal bir durum. Kim bilir neler dönüyor arkada ama hesaplara ya da telefon gibi bir şey olacağını sanmam. Sadece veriler gider, satılır. Dediğim gibi, bu da tek bu uygulama değil; çoğu uygulama yaptığı için yapacak bir şey yok. Yani güvenilir mi, bilemem ama hesapların çalınmadığı kesin. Yıllardır kullanıyorum, bir sorun yaşamadım. 4 yıldır sorun çıkmadı. Siz bence indirmenize gerek yok; içinizdeki bu kuşku gitmez. Boş verin, normal Instagram'dan devam edebilirsiniz. Saygılar, teşekkürler.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt