Xoulth

Uzman
Merhaba, AeroCool D501A kasa almayı düşünüyorum.

Diğer parçalar R9 9950X, Gigabyte X870 Aorus Elite Wi-Fi 7, RTX 5080 (markası belli değil), 360 mm sıvı soğutma (modeli henüz belli değil) olacak.

Sizce kasa bu parçaları rahatça monte edebileceğim büyüklükte olur mu? Parçaları soğutmak için gerekli genişliği sağlar mı?

Ekran kartı ve sıvı soğutma için genel ölçülere bakarak sığabileceğinizi düşünüyorum ama bilgisi olan veya kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet olur hem atx hem matx destekliyor.Aynı kasa var hava akışı çok iyi bugünde ocypus marka 360mm sıvı soğutma taktım cuk oturdu şimdi yeni açtım sistemi konuya rastlamışken yazayım dedim.Kasa baya geniş o konuda şüpheniz olmasın.Tasarımı sade güzel kasa

Tasarımı güzel kasa. Ben de almayı düşünüyordum fakat akvaryum istediğim için düşünmüyorum. Tasarımı beğendiyseniz alınır. Fiyat olarak da uygun.

Aslında Lian Li Vector 100R tarzı bir ürün düşünüyordum ancak akvaryum kasa tasarımlarındaki hava akışı konusunda çok emin olamıyorum, bahsettiğim kasa da 3400 TL civarına düşünce gözüme çarptı.

Aslında Lian Li Vector 100R tarzı bir ürün düşünüyordum ancak akvaryum kasa tasarımlarındaki hava akışı konusunda çok emin olamıyorum, bahsettiğim kasa da 3400 TL civarına düşünce gözüme çarptı.
Bende tam tersi hocam. Bunu almayı düşünürken akvaryum istediğim için V100R düşünmeye başladım. Tam kesin karar veremedim ama.