dotsh Üstün Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.757 Çözümler 9 Beğeniler 1.340 2 Şubat 2024 #1 Sadece 1 kişide problem var. Diğer arkadaşlarıma mesaj gönderebiliyorum. Sil yükle yaptım. Telefonu sıfırladım. Hala aynı. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2024
Sadece 1 kişide problem var. Diğer arkadaşlarıma mesaj gönderebiliyorum. Sil yükle yaptım. Telefonu sıfırladım. Hala aynı. Nasıl düzeltebilirim?
Seraphenthia Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 859 Çözümler 5 Beğeniler 620 2 Şubat 2024 #2 Normal Instagram'dan gidiyor mu mesaj? Artı 0 Eksi
KS KS dotsh Üstün Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.757 Çözümler 9 Beğeniler 1.340 2 Şubat 2024 #3 Seraphenthia dedi: Normal Instagram'dan gidiyor mu mesaj? Genişletmek için tıkla... Denemedim. Şu an Aero'yu silersem bütün ayarlar sıfırlanacağı için silemem. Instagram Web'den gidiyor. Artı 0 Eksi
Seraphenthia dedi: Normal Instagram'dan gidiyor mu mesaj? Genişletmek için tıkla... Denemedim. Şu an Aero'yu silersem bütün ayarlar sıfırlanacağı için silemem. Instagram Web'den gidiyor.
N nmltn Başarılı Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 28 Çözümler 1 Beğeniler 15 Yer Muz Cumhuriyeti 2 Şubat 2024 #4 dotsh dedi: Sadece 1 kişide problem var. Diğer arkadaşlarıma mesaj gönderebiliyorum. Sil yükle yaptım. Telefonu sıfırladım. Hala aynı. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... AeroInsta buggy bir mod. Orijinal Instagram veya farklı bir mod kullanın. Düzelmezse sunucu kaynaklı bir sorun olabilir. Artı 0 Eksi
dotsh dedi: Sadece 1 kişide problem var. Diğer arkadaşlarıma mesaj gönderebiliyorum. Sil yükle yaptım. Telefonu sıfırladım. Hala aynı. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... AeroInsta buggy bir mod. Orijinal Instagram veya farklı bir mod kullanın. Düzelmezse sunucu kaynaklı bir sorun olabilir.
KS KS dotsh Üstün Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.757 Çözümler 9 Beğeniler 1.340 2 Şubat 2024 #5 nmltn dedi: AeroInsta buggy bir mod. Orijinal Instagram veya farklı bir mod kullanın. Düzelmezse sunucu kaynaklı bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Orijinal Instagram ihtiyaçlarımı karşılamıyor. Farklı modlarada pek güvenmiyorum. Artı 0 Eksi
nmltn dedi: AeroInsta buggy bir mod. Orijinal Instagram veya farklı bir mod kullanın. Düzelmezse sunucu kaynaklı bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Orijinal Instagram ihtiyaçlarımı karşılamıyor. Farklı modlarada pek güvenmiyorum.
Seraphenthia Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 859 Çözümler 5 Beğeniler 620 2 Şubat 2024 #6 dotsh dedi: Denemedim. Şu an Aero'yu silersem bütün ayarlar sıfırlanacağı için silemem. Instagram Web'den gidiyor. Genişletmek için tıkla... Aero Instada olabiliyor bazen. Bir aralar benimde yorumlarım gitmiyordu. Bir sonraki güncellemede düzelmişti. Artı 0 Eksi
dotsh dedi: Denemedim. Şu an Aero'yu silersem bütün ayarlar sıfırlanacağı için silemem. Instagram Web'den gidiyor. Genişletmek için tıkla... Aero Instada olabiliyor bazen. Bir aralar benimde yorumlarım gitmiyordu. Bir sonraki güncellemede düzelmişti.
N nmltn Başarılı Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 28 Çözümler 1 Beğeniler 15 Yer Muz Cumhuriyeti 2 Şubat 2024 #7 dotsh dedi: Orijinal Instagram ihtiyaçlarımı karşılamıyor. Farklı modlarada pek güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yapabileceğiniz bir şey yok o zaman. Artı 0 Eksi
dotsh dedi: Orijinal Instagram ihtiyaçlarımı karşılamıyor. Farklı modlarada pek güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yapabileceğiniz bir şey yok o zaman.