nomad.aka Uzman Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 306 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 192 Yer Cedar Hill, Texas 22 Mayıs 2025 #1 Orijinal sitesinden hem beta hem final setuplarını denedim hiçbiri olmuyor. Neyim eksikki?
S Sistem Becerikli Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 123 Beğeniler 21 23 Mayıs 2025 #2 H nomad.aka dedi: Orijinal sitesinden hem beta hem final setuplarını denedim hiçbiri olmuyor. Neyim eksikki? Genişletmek için tıkla... Ekranda hata cıkıyor mu yoksa hiç mi acılmıyor. Bir de kullandığınız işletim sistemi ne. Artı 0 Eksi
H nomad.aka dedi: Orijinal sitesinden hem beta hem final setuplarını denedim hiçbiri olmuyor. Neyim eksikki? Genişletmek için tıkla... Ekranda hata cıkıyor mu yoksa hiç mi acılmıyor. Bir de kullandığınız işletim sistemi ne.
KS KS nomad.aka Uzman Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 306 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 192 Yer Cedar Hill, Texas 23 Mayıs 2025 #3 Sistem dedi: H Ekranda hata cıkıyor mu yoksa hiç mi acılmıyor. Bir de kullandığınız işletim sistemi ne. Genişletmek için tıkla... 8.1 kullanıyorum direk çift tıkladığımda, yönetici olarak çalıştırdığımda hiç bir tepki vermiyor. Önceden setup açılıyordu ama program yüklenmiyordu. Artı 0 Eksi
Sistem dedi: H Ekranda hata cıkıyor mu yoksa hiç mi acılmıyor. Bir de kullandığınız işletim sistemi ne. Genişletmek için tıkla... 8.1 kullanıyorum direk çift tıkladığımda, yönetici olarak çalıştırdığımda hiç bir tepki vermiyor. Önceden setup açılıyordu ama program yüklenmiyordu.