B Blieng Çalışkan Katılım 26 Mart 2026 Mesajlar 4 Çözümler 1 Beğeniler 3 28 Mart 2026 #1 Resimde attığım sürücüleri bulamadım, yardımcı olur musunuz?
Çözüm B B Blieng 28 Mart 2026 Cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim. MSI sitesinden anakart modelinin yönlendirdiği driverları kurduğumda düzeldi.
Cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim. MSI sitesinden anakart modelinin yönlendirdiği driverları kurduğumda düzeldi.
2 27163 Becerikli Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 323 Çözümler 2 Beğeniler 450 28 Mart 2026 #2 Blieng dedi: Resimde attığım sürücüleri bulamadım, yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 236581 Genişletmek için tıkla... Sen bize laptop modeli veya anakart modelini soylersen daha hızlı işlem yapabiliriz. Artı 0 Eksi
Blieng dedi: Resimde attığım sürücüleri bulamadım, yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 236581 Genişletmek için tıkla... Sen bize laptop modeli veya anakart modelini soylersen daha hızlı işlem yapabiliriz.
SpeedBeast34 1 Üstün Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 1.502 Çözümler 18 Beğeniler 795 Yer İstanbul Kağıthane. 28 Mart 2026 #3 Blieng dedi: Resimde attığım sürücüleri bulamadım, yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 236581 Genişletmek için tıkla... Donanım kimliğini paylaş yeni sürücü vereyim sana. Artı 0 Eksi
Blieng dedi: Resimde attığım sürücüleri bulamadım, yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 236581 Genişletmek için tıkla... Donanım kimliğini paylaş yeni sürücü vereyim sana.
KS KS B Blieng Çalışkan Katılım 26 Mart 2026 Mesajlar 4 Çözümler 1 Beğeniler 3 28 Mart 2026 #4 Cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim. MSI sitesinden anakart modelinin yönlendirdiği driverları kurduğumda düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
Cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim. MSI sitesinden anakart modelinin yönlendirdiği driverları kurduğumda düzeldi.
SpeedBeast34 1 Üstün Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 1.502 Çözümler 18 Beğeniler 795 Yer İstanbul Kağıthane. 28 Mart 2026 #5 Blieng dedi: Cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim. MSI sitesinden anakart modelinin yönlendirdiği driverları kurduğumda düzeldi. Genişletmek için tıkla... Böyle böyle kendine yetmeği öğreneceksin kendi işini kendin görebilecek duruma gelirsin umarım Artı 0 Eksi
Blieng dedi: Cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim. MSI sitesinden anakart modelinin yönlendirdiği driverları kurduğumda düzeldi. Genişletmek için tıkla... Böyle böyle kendine yetmeği öğreneceksin kendi işini kendin görebilecek duruma gelirsin umarım