Merhaba! 2010 zamanları gibi ilkokuldayken askeri birlik yönetme oyunu oynuyordum ama ismini hatırlamıyorum. Oyunu tarif etsem bilebilir misiniz? Oynayış tarzı hafiften Age of Empires'ı andırıyordu. Askerleri mouse ile seçip sağ tık ile yönlendirip savaştırıyorduk. Oyuna ilk başta küçük bir birlik ile başlıyorduk. Taramalı tüfekli, bombacı, medical ve sıradan askerler gibi her askerin farklı görevi vardı neredeyse. Ekranın alt kısmında oyun içi haritayı, seçili askerin resmini ve bazı bilgileri görebiliyorduk.
Oyun aşama aşama ilerliyordu. 1. kısmı geçersen 2. kısma (levele) ulaşıyordun). Hatta ilk levelde oyunun başında tabelayı takip edince sağ tarafta 3 düşmana denk geliyorduk ağaçların orada. Böyle kırsal bir kesimde geçiyordu oyun. Tarlalar filan da vardı. Eğitim modunda ise sol altta sürekli boş boş sıkıcı konuşarak oyunu anlatan bir kovboy şapkalı adam vardı. Oyun biraz Xenonauts 2 ve Commandos oyunlarına benziyor. Oyunun ismi "Philipis" gibi kalmış ama sanırım alakası yok. Bu oyunu bilen varsa ismini söyleyebilir mi lütfen? Çok araştırma yaptım ama hiçbir şekilde bulamadım.