Ömer_Yeter 18 Üstün Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.790 Çözümler 9 Beğeniler 2.876 Yer Trabzon/Şalpazarı Bugün 13:20 #1 Oyun dünyasının belki de en rezil olayından sonra bu oyuna şans verebilirsiniz. Bazı yönleriyle bayabilir ancak yine de denemeye değer.
Oyun dünyasının belki de en rezil olayından sonra bu oyuna şans verebilirsiniz. Bazı yönleriyle bayabilir ancak yine de denemeye değer.
Captain Skriniar 123 Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 1.931 Çözümler 1 Beğeniler 1.287 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 13:24 #2 Aldım hemen. Nedense benim hoşuma gidiyor bu oyun.
KS KS Ömer_Yeter 18 Üstün Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.790 Çözümler 9 Beğeniler 2.876 Yer Trabzon/Şalpazarı Bugün 13:25 #3 Captain Skriniar dedi: Aldım hemen. Nedense benim hoşuma gidiyor bu oyun. Genişletmek için tıkla... Senaryo falan kurup oynayınca daha çok sarar.
Captain Skriniar dedi: Aldım hemen. Nedense benim hoşuma gidiyor bu oyun. Genişletmek için tıkla... Senaryo falan kurup oynayınca daha çok sarar.
Kaays 123 Bilgin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 2.076 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 1.751 Yer The Lands Between Bugün 13:29 #4 Bedava. HoI'den daha kullanici dostu ayrica. Cabuk alisiyorsun.
Captain Skriniar 123 Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 1.931 Çözümler 1 Beğeniler 1.287 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 13:30 #5 Ömer_Yeter dedi: Senaryo falan kurup oynayınca daha çok sarar. Genişletmek için tıkla... Ben Bloody Europe modunu oynuyordum direkt. Bu modda bayağı keyifliydi. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 13:38
Ömer_Yeter dedi: Senaryo falan kurup oynayınca daha çok sarar. Genişletmek için tıkla... Ben Bloody Europe modunu oynuyordum direkt. Bu modda bayağı keyifliydi.
Shock Blast 5 Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 564 Beğeniler 315 Bugün 13:51 #6 Ömer_Yeter dedi: Oyun dünyasının belki de en rezil olayından sonra bu oyuna şans verebilirsiniz. Bazı yönleriyle bayabilir ancak yine de denemeye değer. Genişletmek için tıkla... Age of history 2 çok geri kalmış bir oyun 3.'su birazcık daha iyi fakat oda hoi4'un tırnağı olamaz.
Ömer_Yeter dedi: Oyun dünyasının belki de en rezil olayından sonra bu oyuna şans verebilirsiniz. Bazı yönleriyle bayabilir ancak yine de denemeye değer. Genişletmek için tıkla... Age of history 2 çok geri kalmış bir oyun 3.'su birazcık daha iyi fakat oda hoi4'un tırnağı olamaz.
1 12601 5 Başarılı Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 1.081 Çözümler 1 Beğeniler 2.096 11 dakika önce #7 Shock Blast dedi: Age of History 2 çok geri kalmış bir oyun. 3.'su birazcık daha iyi fakat oda HOI4'un tırnağı olamaz. Genişletmek için tıkla... O rezillerin oyununu oynayacağıma geri kalmışlığı tercih ederim.
Shock Blast dedi: Age of History 2 çok geri kalmış bir oyun. 3.'su birazcık daha iyi fakat oda HOI4'un tırnağı olamaz. Genişletmek için tıkla... O rezillerin oyununu oynayacağıma geri kalmışlığı tercih ederim.
Captain Skriniar 123 Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 1.931 Çözümler 1 Beğeniler 1.287 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 10 dakika önce #8 Shock Blast dedi: Age of history 2 çok geri kalmış bir oyun 3.'su birazcık daha iyi fakat oda hoi4'un tırnağı olamaz. Genişletmek için tıkla... Tek bir kişinin yaptığı oyuna göre bence gayet iyi.
Shock Blast dedi: Age of history 2 çok geri kalmış bir oyun 3.'su birazcık daha iyi fakat oda hoi4'un tırnağı olamaz. Genişletmek için tıkla... Tek bir kişinin yaptığı oyuna göre bence gayet iyi.