Age of History 3'te siyah ekran sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mukivaru
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 142

mukivaru

Üyecik
Ben de 2 aydır aynı sorundan muzdaribim. Sorunu tanımlayacak olursam: Oyun açılıyor ama görüntü gelmiyor, müzik geliyor, herhangi bir yere tıkladığımda oyunun tık sesi de geliyor ancak hiçbir türlü görüntü yok, tamamen siyah ekran. Oyunu Steam'den çıktığı zaman almıştım sorun olmadan oynuyordum ancak 2 ay önce ne olduysa oldu, ve kaç kere silip yüklediysem düzelmedi. Korsan halini indirdiğimde de aynı sorun olduğunu gördüm. Umudumu kestim ne yapabileceğim hakkında hiçbir fikrim yok, sorunun benim bilgisayarımla ilgili olduğunu düşünüyorum ama nedenini hala tahmin edemiyorum. (Acer Nitro 5 laptopumda RTX 3060, AMD Ryzen 7 5800H bulunuyor, sürücüler güncel.)

Dostum oyunu sadece silmek yeterli değil farklı farklı bir sürü yerde bir sürü dosyası olabiliyor onlarıda silip tekrar yüklemeyi dene. Youtube da uygulamayı tüm dosyalarıyla tam olarak silme şeklinde videolardan yararlanabilirsin. Sonra tekrar yüklemeyi dene. Yüksek ihtimalle dosyalarda yüklenirken sorun olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…