Age of History II'de para sürekli eksi 2 milyar oluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Swin1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 134

Swin1

Yetkin
Makaleler
1
İyi aksamlar,

Age of History II'de para sürekli eksi 2 milyar yiyip duruyor. Hileyle düzeltsem bile aynı şekil eksiliyor. Savaştan sonra böyle oldu. Çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneysel olarak sormak istiyorum hileyle paranızı -2,147,483,647 yapabilir misiniz? Acaba integer limiti aşarsa ne olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptım, 2 sn sonra geri eksi 2 milyar yedi.
Negatif integer’ limitten pozitif limite atmasını bekleyip denettirmiştim, çok garip.
Yönetimden istifa ermenizi tavsiye ediyorum(!) forumdan bir arkadaş çözüm bulana kadar.

İyi aksamlar,

Age of History II'de para sürekli eksi 2 milyar yiyip duruyor. Hileyle düzeltsem bile aynı şekil eksiliyor. Savaştan sonra böyle oldu. Çözümü var mıdır?

Eki Görüntüle 220607
Yönetiminizi merak ettim
Bende baya oynadım bu oyunu ama hiç bu hatayı almadım arkadaşlara da aldırdım onlar da bu hatayı almadı.
Crack mi veya hile açtınız mı?
Bir hile oyunu bozabiliyor bazen.

Orduyu küçültüp vergiyi arttırın biraz. Bağımsızlık verirseniz de ekonomiyi resetliyor.

Yönetiminizi merak ettim
Bende bayağı oynadım bu oyunu ama hiç bu hatayı almadım arkadaşlara da aldırdım onlar da bu hatayı almadı.
Crack mi veya hile açtınız mı?
Bir hile oyunu bozabiliyor bazen.

Düz conquerors 2.1.3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…