Ağız kokusu nasıl giderilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seeraddar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 424
  • Etiketler Etiketler
    nasıl

seeraddar

Yetkin
Garip bir şekilde ağız kokum olmaya başladı. Günde 2 defa dişimi fırçalarım, 1 defa ağız bakım suyu, 2 defa dil temizleyici, 1 defa diş ipi uygularım. Yemek yiyorum 1 saat sonra ağız kokusu olmaya başlıyor. Bunun ne yapabilirim? Hangi doktora danışabilirim? Bazıları diş hekimi bazıları KBB diyor.

Garagara dene ağızdaki bakteriyi öldürür temiz sağlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatımda hiç ağız bakım suyu, diş ipi ve dil temizleyici kullanmadım. Bence bu konuda fazla duyarlısın. Duyarlılığı azaltırsan sorun düzelecektir. Bizler biyolojik varlıklarız ve ağız kokusu bazen olabilir bu normal. İllaki ömründe herkes karşılaşmıştır bu durumla. Ağız bakım suyu falan bence zararlı kullanma bence. Sirke ile gargara yap, misvak dene birde.

Onu da son 1 haftadır yapmaya başladım etkisi neredeyse olmadı. Oldu ama çok az.
Başıma gelmişti, mide ile alakalı. Mideden ağıza gelen bir kokudur, yediğiniz bir şey veya midenizde kalıntılardan dolayıdır. Zamanla geçebilir bilemiyorum o kadarını, aile hekiminiz ile konuşmanız en sağlıklısı olacaktır.

(Sakız çok çiğnemeyin, tükürük ürettiğinden dolayı midede koku yaratıyor. "deneyimim")

Ağız bakım suyunu her gün kullanma. Ağzındaki faydalı bakterileri öldürür ve yarardan çok zarar getirir. Bunun dışında ağzında çürük varsa o çürükler kokuya sebep olabilir, dilini fırçala. En son sebebi tabi ki beslenme. Düzgün şeyler yersen ağzın kokmaz. Ha bunlara rağmen ağız kokun devam ediyorsa miden veya yemek borun ile alakalı bir şey olabilir o yüzden doktora git.

Listerine tarzi agiz bakim sulari onerilmiyor belirteyim. Saglik icin onermem ben de sahsen. 2 defa dis fircalamak ve dil temizleyicisi ile temizlemek yeterli bence. Yakinlarina bir sor yemekten sonra cidden asiri bir koku varsa sakiz veya seker atabilirsin agzina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…