Ağustos sıcağı hakkında neler düşünüyorsunuz?

Ömer_Yeter 71

Üstün
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Yazın belki de gitmeden son bir kez daha ama bu sefer cehennem gibi bizi yakan bu sıcağı hakkında neler düşünüyorsunuz?

Yazın belki de gitmeden son bir kez daha ama bu sefer cehennem gibi bizi yakan bu sıcağı hakkında neler düşünüyorsunuz?
Klimayı 22 dereceye alıp fan ve Turbo'yu köklüyorum; beni etkilemiyor vallahi. Sabah dışarı çıkılmıyor, zaten bir yere gideceksem de akşam gidiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Salondan odama geçince çöle gelmişim gibi oluyor. Oda zaten bütün gün güneşi alıyor + bilgisayar 75 derece üfürüp duruyor baygınlık geçireceğim.

Benim oda da sadece bir vantilatör var hocam. Salondakiler klimayı 20'de açıp kutuplarda yaşarken ben vantilatör olmasına rağmen terliyorum.

Benim oda da sadece bir vantilatör var hocam. Salondakiler klimayı 20'de açıp kutuplarda yaşarken ben vantilatör olmasına rağmen terliyorum.

Vantilatör zaten sıcak havayı alıp üflüyor aga gürültüden başka bir şey değil etki istiyorsan içine buz konanlar var da onlar da ne kadar pratik tartışılır bir de her yeri ıslak ıslak yapar.

Evde klima yok, benim gibi bu durumda olanlara Allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…