Hans 27 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.909 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.253 17 Nisan 2024 #1 O zaman bizim de Kore'de şehitlerimiz var, Allah korusun. Bu ülkede bir savaş çıksın, Kore 6 milyon Türk mü alacak? Bence saçma bir mantık. Ne düşünüyorsunuz? Video biraz eski fakat yeni gördüm ben.
O zaman bizim de Kore'de şehitlerimiz var, Allah korusun. Bu ülkede bir savaş çıksın, Kore 6 milyon Türk mü alacak? Bence saçma bir mantık. Ne düşünüyorsunuz? Video biraz eski fakat yeni gördüm ben.
1 1178 Deneyimli Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 806 Makaleler 2 Çözümler 2 Beğeniler 1.933 17 Nisan 2024 #2 Çanakkale Şehitliğine kendisi koydurdu o mezarları. Ne Kürtler ne Araplar Çanakkale'ye gidecek kadar lojistiği olan bir coğrafyada yaşamıyor. Ha ama hem Kürtler hem de Araplar kendi coğrafyasında hem 1.Dünya Savaşı'nda hem de Kurtuluş Savaşı'nda hizmet vermiştir. Buna lafım yok.
Çanakkale Şehitliğine kendisi koydurdu o mezarları. Ne Kürtler ne Araplar Çanakkale'ye gidecek kadar lojistiği olan bir coğrafyada yaşamıyor. Ha ama hem Kürtler hem de Araplar kendi coğrafyasında hem 1.Dünya Savaşı'nda hem de Kurtuluş Savaşı'nda hizmet vermiştir. Buna lafım yok.