Ahmet Mahmut Ünlü: “Voleybolcu kızları tebrik etmek insanı dinden çıkarır”

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uranos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 373
Bu adamın yorumu bana göre vatana ihanettir. Bayrağımızı göklere çıkartmış Kadınlarımızı hedef gösterip aşağılık muamelesi çeken insanlara uygulanacak tarife vatana ihanet tarifesi olmalıdır. Hakaret etmemek için kendimi zor tutuyorum.

Ülke bitişe doğru gidiyor, aynı Afganistan, Suriye gibi olacak. Bu tipin ne söylediğini hiçbir zaman ciddiye almam. Zaten giyimi bile İngiltere'den geliyor, görebilene ne olduğu belli bu tipin. Böyle de çok var, maalesef aslında görev veriliyor bunlara, ülkeye bu tarz şeyleri empoze etmek, etkilemek için özel seçiyorlar. Bunlar da o görev doğrultusunda yapıyorlar, daha çok bağnaz gericileri ayaklandırmak, tutuşturmak için. Millet de o kadar cahil ki, günden güne taş devrine uyanmaktan korkar oldum. Çünkü günden güne bunların sayıları artıyor, sonu iyi görünmüyor. Ve çok fazlalar.

Yapacak hiçbir şey yok, hepimiz böyle ancak izlemekle kalacağız. Seçimi de bir fiil bitirdiler, muhalefet bile kalmadı. Yani seçim de anlamsız artık. Gitgide daha kötü olacak, bunu zamanla göreceğiz.

Yapacak hiçbir şey yok, hepimiz böyle ancak izlemekle kalacağız. Seçimi de bir fiil bitirdiler, muhalefet bile kalmadı. Yani seçim de anlamsız artık. Gitgide daha kötü olacak, bunu zamanla göreceğiz.

Bu adamın distopikliği beni bitiriyor ya.

Yorum yapmaya gerek yok. Bunun gibi... Şahsiyetler yüzünden İslam lekeleniyor.

İslam'ı çok modern de görmemek lazım, o voleybola o şortlarla izin vermiyorlar maalesef.

Hocam vatan ile dinin ne alakası var acaba, adamın güzel açıklamaları da var: https://www.facebook.com/
Şunu söyleyen biri nasıl vatan haini olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…