ilkeryuksel Uzman Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 946 Makaleler 3 Çözümler 14 Beğeniler 584 Yer Ankara 14 Eylül 2024 #1 Google Colaboratory ile yaptığım cover nasıl olmuş?
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 14 Eylül 2024 #2 RVC AI mı bu hocam? Çok gerçekçi olmuş ondan soruyorum.
KS KS ilkeryuksel Uzman Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 946 Makaleler 3 Çözümler 14 Beğeniler 584 Yer Ankara 14 Eylül 2024 #3 Oltran dedi: RVC AI mı bu hocam? Çok gerçekçi olmuş ondan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Öncelikle teşekkür ederim. Hayır google’a ait githup tabanlı bir ai (linki ilk yorumda bıraktım)
Oltran dedi: RVC AI mı bu hocam? Çok gerçekçi olmuş ondan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Öncelikle teşekkür ederim. Hayır google’a ait githup tabanlı bir ai (linki ilk yorumda bıraktım)
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 14 Eylül 2024 #4 ilkeryuksel dedi: Öncelikle teşekkür ederim. Hayır google’a ait githup tabanlı bir ai (linki ilk yorumda bıraktım) Genişletmek için tıkla... Ulaşamıyorum hocam neden? Direkt Github'daki linkini atın bence. Atarsanız çok makbule geçer hocam ben de bi' denemek istiyorum <3 Son düzenleme: 14 Eylül 2024
ilkeryuksel dedi: Öncelikle teşekkür ederim. Hayır google’a ait githup tabanlı bir ai (linki ilk yorumda bıraktım) Genişletmek için tıkla... Ulaşamıyorum hocam neden? Direkt Github'daki linkini atın bence. Atarsanız çok makbule geçer hocam ben de bi' denemek istiyorum <3
KS KS ilkeryuksel Uzman Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 946 Makaleler 3 Çözümler 14 Beğeniler 584 Yer Ankara 14 Eylül 2024 #5 Oltran dedi: Ulaşamıyorum hocam neden? Direkt Github'daki linkini atın bence. Eki Görüntüle 83241 Atarsanız çok makbule geçer hocam ben de bi' denemek istiyorum <3 Genişletmek için tıkla... Google Colab colab.research.google.com Linki guncelledim, v2 si çıkmış onun linkini bıraktım. Dediğiniz gibi RVC ai olmuş
Oltran dedi: Ulaşamıyorum hocam neden? Direkt Github'daki linkini atın bence. Eki Görüntüle 83241 Atarsanız çok makbule geçer hocam ben de bi' denemek istiyorum <3 Genişletmek için tıkla... Google Colab colab.research.google.com Linki guncelledim, v2 si çıkmış onun linkini bıraktım. Dediğiniz gibi RVC ai olmuş