Reflü geçmedi bir türlü, aile hekimi de ilaçlar ise yaramazsa dahiliye git demişti.
Gastroenteroloji bölümüne yonlendiriyormus sanırım dahiliye uygun görürse ama ilimde hiçbir randevu yok dahiliyeye. Arkadaşım, aile hekimi yeşil alan açabilir, dedi ama internette kapatıldı falan yazıyordu emin olamadım, siz biliyor musunuz?
Reflü geçmedi bir türlü, aile hekimi de ilaçlar ise yaramazsa dahiliye git demişti.
Gastroenteroloji bölümüne yonlendiriyormus sanırım dahiliye uygun görürse ama ilimde hiçbir randevu yok dahiliyeye. Arkadaşım, aile hekimi yeşil alan açabilir, dedi ama internette kapatıldı falan yazıyordu emin olamadım, siz biliyor musunuz?
Aile hekimlerinin özel yetkileri var, beni de erken sıra bulabilmek için sevk olarak yazmıştı bu sayede erken sıra bulabilmiştim internette o tarihlerde randevu gözükmüyordu.
Pastane poğaçası, cips ve asitli içecekleri içme hocam. Lifli gıdalar ye. Mesela sabah okula gitmeden muz veya elma yiyebilirsin. Tok tutar ve elma enerji verdiği için okulda uyuklamazsın. Patates püresi de çok iyi geliyor. Beslenme için hazırlayabilirsin. Komposto'da yani (hoşaf) iyi geliyor, kurtulmuş meyvelerden yapıldığı için. Yemek yerken içecek niyetine içebilirsin. Kurutulmuş meyve aktarda satılıyor zaten, suya atıp kaynatmalısın.