Bizim de 18 yıldır cekinerek(elektrik faturasi) kullandigimiz on off klima gecen gunlerde bozuldu. Peder bugün Airfel marka 12K'lik klima almis, bana kalsa bu markayi tercih etmezdim ama is gorur mu bilginiz var midir? Cok sikintiliysa yol yakinken donmek iyidir diye dusunuyorum. Daha kurulumu yapilmadi.
Daikin motorluymus yanilmiyorsam.
Bizim de 18 yıldır cekinerek(elektrik faturasi) kullandigimiz on off klima gecen gunlerde bozuldu. Peder bugün Airfel marka 12K'lik klima almis, bana kalsa bu markayi tercih etmezdim ama is gorur mu bilginiz var midir? Cok sikintiliysa yol yakinken donmek iyidir diye dusunuyorum. Daha kurulumu yapilmadi.
Evimizde Airfel 12000'lik kullanıyoruz 1 aydır, ben memnunum, fiyatına göre ürün kalitesi güzel, sessiz ve etkili. 20 metrekare salonu buz dolabına çevirebiliyor, evin tüm kapıları açık olarak test ettiğimde ise tam güçte çalışırsa 70 metrekare evin neredeyse tamamını soğutuyor diyebilirim, arka odalarda bile 2 derece düşüş yapmayı başardı. Tabi bunun için 6 saat aralıksız tam güç çalıştırmam gerekti.