YXEL

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Yer
Ankara
Son hareketlilik 1 saat önce görünüyor. Konum güncellemesinin çevredeki Apple cihazlarının sinyali ile orantılı çalıştığını biliyorum, atladığım bir nüans mı var?

Pil sağlığı iyi.
Model A2937, 2nd generation.

IMG_2453.webp

Son düzenleme:
Olaya hakim değilim ama herkes gibi az çok çalışma prensibini biliyorum.

Cihazı yolun ortasında düşürdüğünüzü varsayarak ve otobanvari bir yol olduğunu düşünerek Apple cihaz sahipleri oradan geçiyor olsa dahi çok hızlı geçtiği için güncelleme ve netlik konusunda kötü performans sergilemesi gerekmez mi?
Birisi yayan şekilde Apple cihazla turlasa zaman da güncellenir, netlik de artar diye düşünüyorum.

Olaya hakim değilim ama herkes gibi az çok çalışma prensibini biliyorum.

Cihazı yolun ortasında düşürdüğünüzü varsayarak ve otobanvari bir yol olduğunu düşünerek Apple cihaz sahipleri oradan geçiyor olsa dahi çok hızlı geçtiği için güncelleme ve netlik konusunda kötü performans sergilemesi gerekmez mi?
Birisi yayan şekilde Apple cihazla turlasa zaman da güncellenir, netlik de artar diye düşünüyorum.
Aynen dediğiniz mantıkla çalışıyor. Anlık olarak sinyal yakalayabildiği sürece güncellendi ve buna göre hareket bildirimi alabildim. Bu senaryoda pek matah sonuç verdiğini söyleyemem. AirTag araç içerisindeydi ve biraz daha merkeze yaklaştıkça sinyaller düzeldi.