AirTies Air 6271 Router için Firmware talebi

Dora ŞAN

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Bursa
Selamlar,
Elimde AirTies Air 6271 modem var. Bir proje üzerinde çalışıyorum ve bu projede bu cihazın VoIP özelliğini kullanmam gerek. Ancak cihazın arayüzünde VoIP kullanıcı adını telefon numarasını vs. değiştirmeme izin vermiyor muhtemelen operatör kilitli. Kendi çabalarımla daha güncel bir sürüm bulup içerisindeki Firmware'ı güncelledim ancak sanırım kurduğum Firmware da operatör Firmware'ı çünkü onda da aynı şekilde VoIP ayarlarını değiştiremiyorum.
Bana operatörlere ait olmayan orijinal bir firmware sürümü gerekmekte. AirTies'ın kendi sitesi sanırım kapanmış Webarchive üzerinde de bulamadım dosyayı yardımcı olursanız çok sevinirim.

Cihaz:AirTies Air 6271
Mevcut Firmware: 1.3.1.4

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu nasıl yaoacağım ?

TR069 ile istek gönderemiyor musun?
Onu nasıl yapacağım ?
VoIP menüsündeki kullanıcı bilgilerini silip kendim bir Asterisk sunucusu kurup onun adresini girmek istiyorum.

TR069 aktif et modem arayüzünden. Bir tane TR069 server'i oluştur ve bilgileri gir. Modemin parametrelerinden VoIP ayarlarını değiştirebilirsin.
Teşekkürler

TR069 aktif et modem arayüzünden. Bir tane TR069 server'i oluştur ve bilgileri gir. Modemin parametrelerinden VoIP ayarlarını değiştirebilirsin.
Peki TR069'u nereden aktif ediyoruz Hocam ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…