Ajazz A159 Pro alınır mı?

Mr_Morgan

Becerikli
Temu'dan Ajazz A159 Pro almayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı? FPS oyunları oynamıyorum, daha çok hikaye ya da simülasyon. Kronik sorunu filan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Temu'dan Ajazz A159 Pro almayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı? FPS oyunları oynamıyorum, daha çok hikaye ya da simülasyon. Kronik sorunu filan var mı?

Ucuza alabiliyorsan iyi 800 liraya aldım bedava fiyat, sana kaça geliyor?

Güzel bir model ancak aldıktan sonra skatezlerini değiştirin önceki kullandığım Orochi v2'den bile kötüydü.

Bir stabilite sorunu da yok şu an Realtek mcu'larda. A9 Plus alinmaz, mcusu aşırı verimsiz, qc problemleri var. Hisilicon nearlink aşırı verimsiz bir mcu. Mouse'lar içinde uygun değil. Hala daha sorun yaşayanlar da var bu Mcu'nun olduğu mouse'larda.

Realtek gayet stabil bir mcu şu an, gelen Firmware'ler ile sorunlar giderildi. Tersine hisilicon nearlink stabil değil, ayrıca verimsiz. A9 Pro ise PixArt mcu kullanıyor. Referans olarak kötü bir mcu ve yine verimsiz.

Son düzenleme:
A9 Plus'ı bütçenin değişkenliğine bağlı olarak tercih edilebilir olduğunu belirttim. A5 Ultra ile aynı bütçede bakacaksak daha iyileri var zaten QC problemleri A9 serisinde büyük bir oranda çözüldü diye biliyorum. A5 Ultra ile aynı bütçelerde A9 Pro, Zenith Pro, MAD R gibi mouseler de var. MAD R zaten nRF52480 kullanıyor ki Nordic, stabilite ve verimlilik konusunda daha iyi. Realtek stabilize sorunlarının çözüldüğünü hiç duymadım. Varsa yazılı kaynak belirtir misiniz?

Zenith Pro bakılabilir, biraz artmış ama alınabilir.

Realtek stabil değil dedikten sonra HiSilicon önermek ...

Zenith Pro ve MAD R malzeme kalitesi olarak inanılmaz kötü ürünler. A5 Ultra yerine asla önerilmemesi lazım. A5 Ultra zam sonrası zaten 2.3 civarında takılıyor alternatif önerilecekse bütçe arttırılıp ES21 ya da SH01 çok daha mantıklı.

Aynı bütçede değiller. Bütçenin hem yukarısında hem de üstünde iki ürün önerdim. R1 Pro zaten Pixart kullanıyor.

Bütçe ES21 veya SH01'e artarsa çok mantıklı olur doğrudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…