Hocam Temu'dan daha önce hiç alışveriş yapmadım. Karşılaşabileceğim herhangi olumsuz bir durum var mıdır, alırken düşünmem gerekecek şeyler?
Detaylar
Kim cevapladı?Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
2 kere alışveriş yaşadım hocam herhangi bir problem yaşamadım mail ve uygulamaya girerek arada kontrol edersiniz. Aliexpress veya banggood gibi sistem aynı sorun yaşarsanız baya yardımcı oluyorlar.Hocam Temu'dan daha önce hiç alışveriş yapmadım. Karşılaşabileceğim herhangi olumsuz bir durum var mıdır, alırken düşünmem gerekecek şeyler?
Bu fiyata kesin alınır mı peki? Yoksa Türkiyedeki Attack Shark R1, Fantech Katana S modellerine yönelmekte olur mu?2 kere alışveriş yaşadım hocam herhangi bir problem yaşamadım mail ve uygulamaya girerek arada kontrol edersiniz. Aliexpress veya banggood gibi sistem aynı sorun yaşarsanız baya yardımcı oluyorlar.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
700TL'ye mi kesinlikle alınır. Hatta 2 tane alın diğerini satarsınız cebinizden para çıkmamış olur.Bu fiyata kesin alınır mı peki? Yoksa Türkiyedeki Attack Shark R1, Fantech Katana S modellerine yönelmekte olur mu?
Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için hocam, açıkçası genel bir yargı olduğu için yurt dışından almak çevremde sorun gibi görünüyor ama bilene güvenerek almak en iyisi, sanırım birazdan sipariş vereceğim.700TL'ye mi kesinlikle alınır. Hatta 2 tane alın diğerini satarsınız cebinizden para çıkmamış olur.![]()
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-