Ajazz AK680 hangi keycapsı kullanıyor? Çoğu kişi PBT keycaps dedi ama emin olamadım.
Ajazz AK680 hangi keycapsı kullanıyor? Çoğu kişi PBT keycaps dedi ama emin olamadım.
PBT Soyulmaz değil mi? 1 Ay sonra yeni keycaps alacağım tuşların soyulmasını istemem.
PBT soyulmaz değil mi? 1 ay sonra yeni keycaps alacağım tuşların soyulmasını istemem.
O zaman güzel teşekkür ederim.Absden daha kaliteli olarak kabul ediliyor ben de PBT kullanıyorum klavyem yamuldu ve çamaşır suyuyla keycapleri yıkadım hala tertemiz.
Abs keycapslar siliniyor mu?AJAZZ AK680 Keyboard
Three-layer Silencer Gasket Mount Hotswap Keyboard The 68-key custom keyboard adopts gasket structure, which is a popular structure at present and has fewer screws. Professional EVA sandwich filling technology is also used to make the typing experience more harmonious and the sound crisper and...ajazzbrand.com
Eki Görüntüle 98267
ABS keycaps kullanılıyor.
ABS bazında değil de AK680 bazinda soyleyebilirim ki 7-8 ay sonra yazilarinin silindigini pek cok kullanicidan duydum.
ABS kullaniyor bu arada. Kendi uretimleri ancak malzeme kalitesi pek iyi degil.Ajazz AK680 hangi keycapsı kullanıyor? Çoğu kişi PBT keycaps dedi ama emin olamadım.
Anladım yazıların silinmemesi için PBT keycaps mı almam gerek?ABS bazında değil de AK680 bazinda soyleyebilirim ki 7-8 ay sonra yazilarinin silindigini pek cok kullanicidan duydum.
ABS kullaniyor bu arada. Kendi uretimleri ancak malzeme kalitesi pek iyi degil.
Onlar aşırı kalitesiz ABS'lerde var. A101 klavyeleri falan. AK680'ninki silinmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.