İndirim koduyla 2000 TL'ye geliyor fakat aklım hem gümrükte takılma olayına gitti hem de o fiyat bandında aynı veya yüksek kalitede klavye var mıdır? Teşekkürler.
Bu bütçede rakibi yok denebilir, gümrük için forumda arkadaşlar Whatgeek ile iletişime geçip durumu belirttiğinizde yardımcı olduklarını söylüyorlardı. Hâlâ bu şekilde yardımcı oluyorlarsa sorunsuz bir şekilde alabilirsiniz.
Klavyeden çekinceniz olmasın, her açıdan kaliteli bir ürün fiyat bandında. Bu arada ürün normalde hep 59 dolar civarındaydı, 56 olmuş. 3 dolar da olsa indirim indirimdir.
Bu siteden alırken çok çekinceniz olmasın, çoğu konuda yardımcı oluyorlar zaten gözlemlediğim kadarıyla. Türkiyenin gümrük probleminden bahsediyorsunuz, o duruma el atıyorlar direkt. Bir de ''KAAN'' kodunu kullanın, %10 indirim sağlıyor. Diyecek başka bir şey yok, klavye zaten iyi.
Bu siteden alırken çok çekinceniz olmasın, çoğu konuda yardımcı oluyorlar zaten gözlemlediğim kadarıyla. Türkiyenin gümrük probleminden bahsediyorsunuz, o duruma el atıyorlar direkt. Bir de ''KAAN'' kodunu kullanın, %10 indirim sağlıyor. Diyecek başka bir şey yok, klavye zaten iyi.
Sipariş verdim 2092₺ tutara tekabül etti. Zaman sıkıntım yok 20 gün sonra gelse de olur. Ancak bu gümrük olayı kafama takıldı. Boşa masraf çıkmasını istemiyorum. Bununla ilgili destek ekibine mail attım umarım olumlu karşılarlar. Teşekkürler.
Sipariş verdim 2092₺ tutara tekabül etti. Zaman sıkıntım yok 20 gün sonra gelse de olur. Ancak bu gümrük olayı kafama takıldı. Boşa masraf çıkmasını istemiyorum. Bununla ilgili destek ekibine mail attım umarım olumlu karşılarlar. Teşekkürler.
Konu sahibi olarak direkt ben sorun yaşamadım hocam, arkadaşı bilemem fakat YunExpress ile gelen hiçbir kargoda herhangi bir sıkıntı çıkmıyor. Yanwen üzerinden gelen kargolar ise PTT'ye veriliyor ve genelde gümrük vergisi çıkıyor.
Konu sahibi olarak direkt ben sorun yaşamadım hocam, arkadaşı bilemem fakat YunExpress ile gelen hiçbir kargoda herhangi bir sıkıntı çıkmıyor. Yanwen üzerinden gelen kargolar ise PTT'ye veriliyor ve genelde gümrük vergisi çıkıyor.
Arkadaşlar biraz hortlatmış olacağım ancak şu anda kargo dahil neredeyse 64 dolara denk geliyor. 2270 TL civarı, TR fiyatına kıyasla oldukça uygun. YunExpress ile gönderim sağlanıyormuş. Gümrükte sorun yaşamam sanırım değil mi? Deneyimlerinizden bahsedebilir misiniz hocam? @sherkl
Arkadaşlar biraz hortlatmış olacağım ancak şu anda kargo dahil neredeyse 64 dolara denk geliyor. 2270 TL civarı, TR fiyatına kıyasla oldukça uygun. YunExpress ile gönderim sağlanıyormuş. Gümrükte sorun yaşamam sanırım değil mi? Deneyimlerinizden bahsedebilir misiniz hocam? @sherkl
YunExpress ile geliyorsa muhtemelen sıkıntı yaşamazsınız. Bana da aynı şekilde Yunexpress üzerinden geldi. Tek yapmanız gereken siparişi verdiğiniz gibi Whatgeek destek mail'ine : support@whatgeek.com
İngilizce olarak sipariş numaranız ile birlikte ülkemizdeki gümrük politikasından bahsedip, fiyatını 15-20 doların altında mesela 10 dolar gibi ücret olarak göstermelerini ve YunExpress ile kargolamalarını isteyebilirsiniz. Onlar gerekeni yapacaktır. Zaten birçok kez Türkiye'ye kargolama yaptıkları için alışık oldukları yöntemi uygularlar diye düşünmekteyim.
Bu mail'i attıktan sonra ise size onay maili ile geri döneceklerdir daha sonrasında aynı mail içerisinde TC kimlik numaranızı isteyeceklerdir. Mail'i cevaplayarak sipariş sürecini sonlandırabilirsiniz. Daha sonrasında ise yaşadığınız şehirle bağlantılı olarak 9-14 gün içerisinde ürün elinize ulaşacaktır.