EmirBey Becerikli Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 108 Beğeniler 81 7 Eylül 2025 #1 Ben makalelerden derlenmiş dış politikayla ilgili bir kitabı iki ayda bitirdim. Tabi her zaman okuyacak mentalde de olmuyordum. Bu tarz ağır kitaplar okuyan arkadaşlar bakabilir mi. Sizler nasıl yapıyorsunuz?
Ben makalelerden derlenmiş dış politikayla ilgili bir kitabı iki ayda bitirdim. Tabi her zaman okuyacak mentalde de olmuyordum. Bu tarz ağır kitaplar okuyan arkadaşlar bakabilir mi. Sizler nasıl yapıyorsunuz?
mete01 52 Üstün Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 2.176 Çözümler 7 Beğeniler 1.358 8 Eylül 2025 #2 Bazen 2 günde 1 kitap bitiyor. Bazen de 2 ayda 1. Mecburen sürekli okumak zorundaydım ayrıca bazı okuduklarımı da beğenerek okuyorum. Son düzenleme: 8 Eylül 2025
Bazen 2 günde 1 kitap bitiyor. Bazen de 2 ayda 1. Mecburen sürekli okumak zorundaydım ayrıca bazı okuduklarımı da beğenerek okuyorum.
KS KS EmirBey Becerikli Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 108 Beğeniler 81 8 Eylül 2025 #3 mete01 dedi: Bazen 2 günde 1 kitap bitiyor. Bazen de 2 ayda 1. Mecburen sürekli okumak zorundaydım ayrıca bazı okuduklarımı da beğenerek okuyorum Genişletmek için tıkla... Ben yaptığım işle alakasız şeyler okuyorum. İşin mental yorgunluğu oluyor dolayısıyla.
mete01 dedi: Bazen 2 günde 1 kitap bitiyor. Bazen de 2 ayda 1. Mecburen sürekli okumak zorundaydım ayrıca bazı okuduklarımı da beğenerek okuyorum Genişletmek için tıkla... Ben yaptığım işle alakasız şeyler okuyorum. İşin mental yorgunluğu oluyor dolayısıyla.
mete01 52 Üstün Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 2.176 Çözümler 7 Beğeniler 1.358 8 Eylül 2025 #4 EmirBey dedi: Ben yaptığım işle alakasız şeyler okuyorum. İşin mental yorgunluğu oluyor dolayısıyla. Genişletmek için tıkla... O zaman haklısınız ve bu gayet normal. Alan dışı kitaplar için zaman bulmanız bile harika.
EmirBey dedi: Ben yaptığım işle alakasız şeyler okuyorum. İşin mental yorgunluğu oluyor dolayısıyla. Genişletmek için tıkla... O zaman haklısınız ve bu gayet normal. Alan dışı kitaplar için zaman bulmanız bile harika.
KS KS EmirBey Becerikli Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 108 Beğeniler 81 8 Eylül 2025 #5 mete01 dedi: O zaman haklısınız ve bu gayet normal. Alan dışı kitaplar için zaman bulmanız bile harika. Genişletmek için tıkla... Sevdiğim şeyler ayrı. Yaptığım iş ayrı. Her insan gibi...
mete01 dedi: O zaman haklısınız ve bu gayet normal. Alan dışı kitaplar için zaman bulmanız bile harika. Genişletmek için tıkla... Sevdiğim şeyler ayrı. Yaptığım iş ayrı. Her insan gibi...