Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
1e1 Bankacılık müşterisi olmayabilirsiniz.Bende Akbank kartı var da kampanyalarım bölümünde bulamadım.
LA Knight
Üstün
Yani 1e1 bankacılık için istenen kriterler ciddi mi hiç anlamadım. Gamerler için yapılmış bir kampanyada 1e1 müşteriliği için istenen kriterler zaten ayrı komik.
Bilgilendirme için teşekkürler, şansımı denedim olmadı.
- Makaleler
- 1
Aslında, tam tersi. 1e1 müşterileri için daha fazla avantaj sunmak istemişler. 1e1 şartları esnetilebiliyor ama neye göre oluyor bilmiyorum. Akbank ile aylardır işlem bile yapmadım ama 1e1 müşterisiymişim.Yani 1e1 Bankacılık için istenen kriterler ciddi mi hiç anlamadım. Gamerler için yapılmış bir kampanyada 1e1 müşteriliği için istenen kriterler zaten ayrı komik.
K3R1M
Yetkin
Abi ne saçma sistem bu. Direkt aradım Akbank'ı anlatıyorum kampanyayı ama haberleri bile yok neredeyse. Sizin oluşturduğunuz ve hizmet verdiğiniz bir fırsattan nasıl haberiniz olmaz ya? Ciddi ciddi kampanyayı bulamadı detaylarını soracaktım. Belki bu şekilde başvuru yapabilirim diye.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sinister
Uzman
İşin en ilginç yanı da bu.Akbank ile aylardır işlem bile yapmadım ama 1e1 müşterisiymişim.
1e1 bankacılık ayrıcalıklı imkanlar sunuyor yani kişiye özel bir hizmet. Tosla gibi papara gibi arkadaşını davet et 50 lira kazan şeklinde müşteri yığınlarına bire bir yani ayrıcalıklı hizmet vereceklerini sanmıyorum. Dolayısıyla Akbank müşterisi olmak yetmez. 1 milyon TL varlığımız yoksa kampanyayı göremeyiz bence ki göremiyoruz zaten. Başlık sahibi görüyor bu bir istisna veya hata gibi bir durum. Onu da normal karşılıyorum arkadaşlardan biri kampanalarından haberdar bile değiller demiş yani.
Yine de herkes Akbank uygulamasından kampanyanlar kısmını kontrol etsin tabi ki.
%50 cashback harika bir oran ancak kampanya bölümünde göremediğim için katılamıyorum.
- Makaleler
- 1
Müşteri olmayanlara gözükmüyor. 1e1 Bankacılık müşterisiyseniz temsilciniz ile iletişime geçebilirsiniz.%50 cashback harika bir oran ancak kampanya bölümünde göremediğim için katılamıyorum.
Akbank müşterisiyim de, 1'e 1'i duymamıştım.Müşteri olmayanlara gözükmüyor. 1e1 Bankacılık müşterisiyseniz temsilciniz ile iletişime geçebilirsiniz.