Akbank kredi kartı aidatını iade etmiyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Henkai
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 279

Henkai

Yetkin
Sosyal Locası
Merhaba dostlar. Akbank, kasım ayında benden 427,50TL yıllık kredi kartı aidatı kesti. Geri ödeme isteği oluşturdum ancak iade edemeyeceklerini söylediler. Ardından tekrar aradığımda koşul öne sürerek, her ay 872TL harcama sözü vermeme karşın iade edebileceklerini söylediler. Bu sefer de ben kabul etmedim. Sizce bankayı arayıp kartı ve tüm hesaplarımı kapatmalı mıyım? Fikir ve önerilerinizi bekliyorum. Farklı bankalarda böyle durumlar yaşayan üyelerimiz varsa süreci anlatabilir.

Artık soyguncu olmaya başladılar. Alinin parasını veliden nasıl alabiliriz boyutuna gitti.

Ben akbank free kredi kartı kullanıyorum, aidatsız.

Sadece Akbank'a ait bir olay değil. Tüm bankalarda durum böyledir. Harcama sözü verirseniz aidatı iade ederler. Fakat aidatsız bir alternatif istiyorsanız Enpara'ya bir göz atmanızı öneririm. Uzun zamandır çalışıyordum kendileriyle EFT/FAST veya Kredi Kartı aidatı gibi şeylerden para kesmiyor.

Geçen sene Garanti Bankası'ndan bonus olarak geri almıştım ben aidatları. Bu sene henüz vakti gelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tam olarak neye istinaden kredi kartı aidatının iadesini talep ettiğinizi anlamadım. Kredi kartlarında genel olarak aidat vardır zaten özel bir durum yoksa. Siz de belli ki bu kartlardan birini edinmişsiniz. Durduk yere çekilen bir tutar değil ki bu sözleşmede de yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…