S Slyrox Başarılı Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 180 Çözümler 3 Beğeniler 32 29 Temmuz 2024 #1 20 bin TL yatıracağım bana günde 10 TL faiz verir mi?
Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.858 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.226 29 Temmuz 2024 #2 Slyrox dedi: 20 bin TL yatıracağım bana günde 10 TL faiz verir mi? Genişletmek için tıkla... Para eritmekten başka bir şey değil, bulaşma bence. Artı 0 Eksi
Slyrox dedi: 20 bin TL yatıracağım bana günde 10 TL faiz verir mi? Genişletmek için tıkla... Para eritmekten başka bir şey değil, bulaşma bence.
Ali De Niro Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 941 Makaleler 10 Çözümler 13 Beğeniler 1.254 Yer Ankara 29 Temmuz 2024 #3 Vadesiz hesap faiz getirisi sağlamaz hocam. Artı 0 Eksi
Blackraven Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 4.968 Çözümler 16 Beğeniler 8.229 Yer Diego Armando Maradona Stadyumu 29 Temmuz 2024 #4 Adı üstünde vadesiz. Yani bir faiz geliri olmaz. Artı 0 Eksi
KS KS S Slyrox Başarılı Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 180 Çözümler 3 Beğeniler 32 29 Temmuz 2024 #5 Ali De Niro dedi: Vadesiz hesap faiz getirisi sağlamaz hocam. Genişletmek için tıkla... Hangi hesap türleri sağlar hocam. Ben hem biraz para atsın hem de paramı istediğim zaman kullanabileyim istiyorum. Hans dedi: Para eritmekten başka bir şey değil, bulaşma bence. Genişletmek için tıkla... Parayı her türlü bankaya yatıracağım da banka da biraz faiz atsa güzel olur. Artı 0 Eksi
Ali De Niro dedi: Vadesiz hesap faiz getirisi sağlamaz hocam. Genişletmek için tıkla... Hangi hesap türleri sağlar hocam. Ben hem biraz para atsın hem de paramı istediğim zaman kullanabileyim istiyorum. Hans dedi: Para eritmekten başka bir şey değil, bulaşma bence. Genişletmek için tıkla... Parayı her türlü bankaya yatıracağım da banka da biraz faiz atsa güzel olur.
Ali De Niro Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 941 Makaleler 10 Çözümler 13 Beğeniler 1.254 Yer Ankara 29 Temmuz 2024 #6 Slyrox dedi: Hangi hesap türleri sağlar hocam. Ben hem biraz para atsın hem de paramı istediğim zaman kullanabileyim istiyorum. Parayı her türlü bankaya yatıracağım da banka da biraz faiz atsa güzel olur. Genişletmek için tıkla... Banka Akbank ise şu sayfa size yardımcı olacaktır: Para Piyasası Fonu - Akbank Ak Portföy para piyasası fonu özellikleri hakkında detaylı bilgi almak ve para piyasası fonuna yatırım yapmak için hemen tıklayın! www.akbank.com Artı 0 Eksi
Slyrox dedi: Hangi hesap türleri sağlar hocam. Ben hem biraz para atsın hem de paramı istediğim zaman kullanabileyim istiyorum. Parayı her türlü bankaya yatıracağım da banka da biraz faiz atsa güzel olur. Genişletmek için tıkla... Banka Akbank ise şu sayfa size yardımcı olacaktır: Para Piyasası Fonu - Akbank Ak Portföy para piyasası fonu özellikleri hakkında detaylı bilgi almak ve para piyasası fonuna yatırım yapmak için hemen tıklayın! www.akbank.com
Falconpolat Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.129 Çözümler 9 Beğeniler 2.593 29 Temmuz 2024 #7 Vadeliye atman lazım vadesiz değil. Artı 0 Eksi
Blackraven Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 4.968 Çözümler 16 Beğeniler 8.229 Yer Diego Armando Maradona Stadyumu 29 Temmuz 2024 #8 Slyrox dedi: Hangi hesap türleri sağlar hocam. Ben hem biraz para atsın hem de paramı istediğim zaman kullanabileyim istiyorum. Parayı her türlü bankaya yatıracağım da banka da biraz faiz atsa güzel olur. Genişletmek için tıkla... Buna esnek vadeli denir. Paranın %50'sine yakınını çekebilirsin ay boyunca ama çektiğiniz kısımın faizini alamazsınız ayrıca daha düşük bir faiz oranı verirler. Artı 0 Eksi
Slyrox dedi: Hangi hesap türleri sağlar hocam. Ben hem biraz para atsın hem de paramı istediğim zaman kullanabileyim istiyorum. Parayı her türlü bankaya yatıracağım da banka da biraz faiz atsa güzel olur. Genişletmek için tıkla... Buna esnek vadeli denir. Paranın %50'sine yakınını çekebilirsin ay boyunca ama çektiğiniz kısımın faizini alamazsınız ayrıca daha düşük bir faiz oranı verirler.
IV.MURAT Yetkin Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 283 Çözümler 2 Beğeniler 272 29 Temmuz 2024 #9 Slyrox dedi: 20 bin TL yatıracağım bana günde 10 TL faiz verir mi? Genişletmek için tıkla... Yalnız bu yaptığınız TÜİK'in enflasyon oranına göre bile saçma. Bankalar yıllık ortalama %50 faiz veriyor ama enflasyon oranı şu an 60 küsürlerde. Artı 0 Eksi
Slyrox dedi: 20 bin TL yatıracağım bana günde 10 TL faiz verir mi? Genişletmek için tıkla... Yalnız bu yaptığınız TÜİK'in enflasyon oranına göre bile saçma. Bankalar yıllık ortalama %50 faiz veriyor ama enflasyon oranı şu an 60 küsürlerde.
1 1111 Uzman Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.133 Makaleler 2 Çözümler 10 Beğeniler 1.355 29 Temmuz 2024 #10 Artı 0 Eksi