Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Fırsat güzel. Akbank 'a tekrar üye olmamaya yemin ettiğim için uğraşmayacağım. Bir şey bulup yine bu krediyi vermezler muhtemelen. Daha önce vaat edip 896836 kez vermedikleri gibi.
Fırsat güzel. Akbank 'a tekrar üye olmamaya yemin ettiğim için uğraşmayacağım. Bir şey bulup yine bu krediyi vermezler muhtemelen. Daha önce vaat edip 896836 kez vermedikleri gibi.
Benim gibi Akbank mağdurlarını görünce hüzünleniyorum. Nasıl bu kadar mağdur varken hiç bir sorun yaşamıyorlar anlamıyorum.
@YXEL hocam arkadaşım yaptı ancak sigortayı iptal kısmında iade edilecek tutar 0 yazıyor. Sigorta poliçesini iptal ettirin geri iade almamak garip değil mi?
@YXEL hocam arkadaşım yaptı ancak sigortayı iptal kısmında iade edilecek tutar 0 yazıyor. Sigorta poliçesini iptal ettirin geri iade almamak garip değil mi?
Poliçe Prim iadesini Agesa yapacak. İlgili satırda 0 lira olarak görünüyor, doğrudur. Pazartesi günü kuvvetle muhtemel hesaba yansır, olmazsa o gün tekrar oluşturun veya müşteri hizmetlerini arayın.
Poliçe Prim iadesini AGESA yapacak. İlgili satırda 0 lira olarak görünüyor, doğrudur. Pazartesi günü kuvvetle muhtemel hesaba yansır, olmazsa o gün tekrar oluşturun veya müşteri hizmetlerini arayın.
Sigortacı ile sigortalı arasında, risklerin belirli bir prim karşılığında sigortacı tarafından üstlenilmesi konusunda yapılan bir sözleşme. İptal edilmesi halinde sigorta teminatı ortadan kalkıyor.