• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Bankacılık Akbank’tan 12 ay vadeli, %0,99 faiz oranlı 100.000 TL ihtiyaç kredisi!

YXEL

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Yer
Ankara
Akbank 12 ay vadeli, 100.000 TL tutarında %0,99 faiz oranlı ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı.

Kredi türü uygulamada “Günün Fırsatı” olarak görünüyor. Agesa tarafından 4.765,50 TL’lik sigorta kesiliyor. Dilerseniz kredi kullanımından sonra iptal talebi oluşturup iade alabilirsiniz.

Fırsat güzel. Akbank 'a tekrar üye olmamaya yemin ettiğim için uğraşmayacağım. Bir şey bulup yine bu krediyi vermezler muhtemelen. Daha önce vaat edip 896836 kez vermedikleri gibi.
Benim gibi Akbank mağdurlarını görünce hüzünleniyorum. Nasıl bu kadar mağdur varken hiç bir sorun yaşamıyorlar anlamıyorum.

@YXEL hocam arkadaşım yaptı ancak sigortayı iptal kısmında iade edilecek tutar 0 yazıyor. Sigorta poliçesini iptal ettirin geri iade almamak garip değil mi?

Son düzenleme:
@YXEL hocam arkadaşım yaptı ancak sigortayı iptal kısmında iade edilecek tutar 0 yazıyor. Sigorta poliçesini iptal ettirin geri iade almamak garip değil mi?
Poliçe Prim iadesini Agesa yapacak. İlgili satırda 0 lira olarak görünüyor, doğrudur. Pazartesi günü kuvvetle muhtemel hesaba yansır, olmazsa o gün tekrar oluşturun veya müşteri hizmetlerini arayın.

Poliçe Prim iadesini AGESA yapacak. İlgili satırda 0 lira olarak görünüyor, doğrudur. Pazartesi günü kuvvetle muhtemel hesaba yansır, olmazsa o gün tekrar oluşturun veya müşteri hizmetlerini arayın.

Hocam bu konuları bilmiyorum. Bir özet geçebilir misin poliçe prim iadesi vb. Ne demek?

Ben de böyle bir fırsat gözükmüyor. Yeni müşterilere özel mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…