• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Akdeniz Üniversitesi, Serik Süleyman Süral MYO Grafik Tasarım bölümü yazılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RolanneYG
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 115
  • Etiketler Etiketler
    tasarım

RolanneYG

Başarılı
Arkadaşlar meslek lisesinde grafik tasarım üzerine bölüm okuyorum. Ek puan ve öncelik vermesinden dolayı grafik tasarım bölümü düşündüm. Rehberlik öğretmenim Y.Ö.K (Yüksek Öğretim Kurulu) sitesindeki bölümler için gereken puan ve netleri çıktı olarak verdi.

Mantıklı olan Antalya'daki Akdeniz Üniversitesi geldi ama Serik'te bulunan MYO aklıma takıldı. Bölüm olarak fena değil ama yer ve konum olarak çok uzak geldi. Sizce bu okul yazılır mı? Sonuçta Antalya gibi güzel bir şehirde imkanlar fazlasıyla var yani. Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
O üni hayatı eskidenmiş ya. Şimdi evinden uzakta eğer çok zengin değilsen rezillik oluyor üniversite hayatı. Yapay zekanın gelişimi grafik tasarımcıları işinden etmeye çok yakın artık. Başka bir bölüm düşündünüz mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…