Akdeniz Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri okunur mu?

Uranos 6

Bilgin
Yer
Adana
YKS sınavına eşit ağırlıktan hazırlanıyorum ve YBS okumak istiyorum, sizce okunur mu? Akdeniz Üniversitesi'nde okumayı hedefliyorum.

Akdeniz iyidir tabii YBS de okunur ben o bölümden mezunum. Soruların varsa özelden sorabilirsin

Akdeniz iyidir tabii YBS de okunur ben o bölümden mezunum. Soruların varsa özelden sorabilirsin
Mezun olduktan sonra ne kadar sürede iş buldun ve iş bulduysan hangi sektörde çalışıyorsun? Ayrıca maaşı iyi mi?

Mezun olduktan sonra ne kadar sürede iş buldun ve iş bulduysan hangi sektörde çalışıyorsun? Ayrıca maaşı iyi mi?
Ben mezun olalı 1.5 yıl civarı oldu ama askere falan gittiğim için biraz uzadı iş aramam. İşi de askerden sonra 6 ay içerisinde buldum. Ancak herkesin 6 ay sürecek diye bir şey yok ben ilk görüşmeme 3 hafta sonra falan gittim. Anlaşabilseydik belki iş aramaya başladıktan 3 hafta sonra işim olacaktı ama olmadı 6 ay uğraştık. Bazılarını ben reddettim bazılarında onlar beni reddetti vesaire derken uzadı süreç.

Deneyim olmadığı için çoğu yer başlangıçta asgari ücret veriyor ama sonradan artıyor zaten. Şu anda teknik destek olarak çalışıyorum. Kurulum ve kurulum sonrası destek ile uğraşıyoruz.

Tabii en başta hedeflerim çok farklıydı oyun geliştirici olmak yazılım geliştirmek vesaire tarzı şeyler istiyordum ama pek olmadı hem yapay zeka hem de çok rekabet olması beni biraz saf dışı bıraktı. Bende farklı bir sektöre yöneldim teknik destek olarak yoluma devam ettim.

Bir sınıf arkadaşım büyük bir telefon şirketinde huawei falan olabilir hangisi hatırlamıyorum orada big data alanında işe girdi. Diğer arkadaşım ise staj da yaptığı Turkcell'de insan kaynakları uzmanı olarak işe girdi.

Anlayacağın YBS'de yelpaze geniş herkes kendi yolunu çiziyor bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…