Merhaba arkadaşlar, elimde 3K'ya kadar bir bütçe var, çoğunlukla FPS oyunu oynayacağım.
Çok kişi fun 60 Pro önermiş, bir problem yaşar mıyım? Kullanan kişiler bilgi verirse sevinirim başka önerilere açığım.
Merhaba arkadaşlar, elimde 3K'ya kadar bir bütçe var, çoğunlukla FPS oyunu oynayacağım.
Çok kişi fun 60 Pro önermiş, bir problem yaşar mıyım? Kullanan kişiler bilgi verirse sevinirim başka önerilere açığım.
Ben Max sürümünü kullanıyorum. Anladığım kadarıyla Pro ile aralarındaki tek fark 8K Hz kablosuz bağlantı. Çok memnunum iki arkadaşıma daha aldırdım hatta.
Ben Max sürümünü kullanıyorum. Anladığım kadarıyla Pro ile aralarındaki tek fark 8K Hz kablosuz bağlantı. Çok memnunum iki arkadaşıma daha aldırdım hatta.
%60 dizayna sahip olması sizin için sorun çıkarmıyor mu yukarıdaki F1 F2 tuşları falanda yok dizilimi kafada soru işareti bırakıyor sence terccih edilebilir mi? Alışması ne kadar sürer.
G513'ten bu klavyeye geçiş yaptım 15 gündür falan kullanıyorum. Beni cezbeden tarafı tasarım/tip oldu. Evet ASUS, Logitech vs. gibi markalar arasında yazılım tarafında bir tık geri kalıyor ama kendi içinde yeterli. Malzeme kalitesi ve tasarımı ile fazlasıyla premium his veriyor. Low profil olmasından dolayı tuş hissi biraz farklı ama çok keyifli, RGB renkler vs. açıkçası çok güzel.
%60 dizayna sahip olması sizin için sorun çıkarmıyor mu yukarıdaki F1 F2 tuşları falanda yok dizilimi kafada soru işareti bırakıyor sence terccih edilebilir mi?
Sorun çıkartmıyor. Fn+1, Fn+2 şeklinde zaten F tuşları ayarlanmış olarak geliyor. İhtiyaç duyduğunuz şeyleri driver üstünden atayabiliyorsunuz. Ben ok tuşları olmadığından Fn+W/A/S/D'yi ok tuşları haline getirdim. Medya tuşları falan da atadım.