Çözüldü Akko MonsGeek M1 V5'te 2.4 GHz bağlantı çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ethem Efe 105

Bilgin
Yer
KKTC | Gazimağusa
İçinden çıkan talimatlara göre yapmam gereken FN ve artı tuşlarına basıp 2.4 moduna almam, buraya kadar her şey tamam. Ardından FN ve y tuşlarına 3 saniye basılı tutup arama modunu açmam gerekiyormuş, receiver burada çoktan takılı olmalı dediğine göre. Bunu yapmama ve bilgisayarın görmesine rağmen orada takılı kalıyor arama kısmında, takılı kalmasını receiverı arama moduna aldıktan sonra takarak çözdüm. Ancak bu sefer de kabloyu çıkarttığım gibi klavye kapanıyor 2.4 modunda kalmıyor nedense. Nasıl çözeceğim bilemiyorum.

@Rhodes

Şimdi fark ettim, USB ile klavyeyi ortalama bir 35 40 dakikalığına şarja takmama rağmen hala %1 şarj uyarısı verdi klavye, kabloyu adaptör yolu ile ortadaki girişe taktım. Yanlış bir şey mi yapıyorum anlayamadım.

Çözüm
Böyle denilmiş, her şeyi doğru yaptığınıza emin misiniz?

Çözüm

Tamam şimdi videodaki gibi yapmadan kendi kendine bağlamayı başardım, ancak sondaki sorun devam ediyor, kabloyu çıkardığım gibi kapanıyor klavye nedense. Problem şarjda gibi.

Manuelin dediğine göre şarj olurken sabit bir kırmızı ışık durması gerekiyormuş fotoğrafta olduğu gibi, şarj az ise kırmızı ışık yavaşça kapanıp açılması gerekiyormuş, battery check kısayolu direkt olarak işe yaramıyor nedense.

Son düzenleme:
FN + U ile kablolu moda geçirdiniz mi?

2.4G moddayken şarj olmuyor olabilir.

Çok garip ya şarj edemiyorum cihazı. D 2.4 modunda iken battery check yapılabiliyor yazıyor ancak olmuyor. Kablolu bağlantı moduna alıp bir 15 20 dakika daha edeceğim yine %1'de kalırsa bilemiyorum artık.

2.4G moddayken şarj olmuyor olabilir.
Sorunu buldum, ancak nasıl çözmem gerektiğini tam anlayamadım yazdığına göre.

Tamamdır benim salaklığım hocam, aşağıda bataryayı açmaya yarayan switch var mış...

Şu an her şey çözüldü, sonunda

Son düzenleme:
Güle güle kullanın, umarım her isteğinize uyan bir tercih olmuştur. Var mi sevmediğiniz yönü?

Güle güle kullanın, umarım her isteğinize uyan bir klavye olmuştur. Var mi sevmediğiniz yönü?

Açıkçası düşünüyorum şimdi, sevmediğim neredeyse hiçbir yönü yok, tuşlardaki harfleri görmem zor olur diye düşünmüştüm ama oturan kişi siz olduğunuzda çok daha rahat bir kulllanım sağlıyor, sesi zaten mest ediyor hem rahatsız edici değil hem de çok güzel. Sadece driver kısmı biraz sıkıntılı başka insanların yaptığı şeyleri görmeye çalışırken arada bir hata veriyor, ancak klavyenin kendisinde gerçekten hiçbir sorun göremedim desem yeridir. Çok sağ olun bu öneri için.

Ha bu arada az önce klavyenin plakasını çıkartıp Switch kısmını aradım, onu yaparken bakır görünümlü bir kablo koptu sanırsam. Klavyede herhangi bir sorun yok ama hayırlısı bakalım. Masanın üstündeki rastgele bir kabloda olabilir gerçi.

Ben de bu klavyeyi almayı düşünüyorum. İlk aldığınızda ne yaptınız? Yazılımı vb. nasıl? Bir de çift basma sorunu olduğunu söyleyenler vardı Reddit üzerinde. Sizde de böyle bir sorun oldu mu acaba. Bir de fiyatını hak ediyor mu alınır mı yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…