Detaylar
Kim cevapladı?Küçükken kuzenimle sokakta oynuyorduk, kuzenim de şu cam şişeyi havaya atıp kıramazsın demişti. Ben de kırarım deyip fırlattım, şişe kırıldı parçaları saçıldı falan. Kuzenim yanıma gelirken büyükçe bir parça cam ayağının tabanına girdi, resmen bıçaklanmış gibi oldu. Ambulans geldi ayağına dikiş falan atıldı, uzun bir süre sargılı gezdi. Bu olay şu an baktığım zaman benim suçum değil ama babam benim suçummuş gibi onu dinlememeliydin dedi. Yani gerçekten dinlemesem olur muş ama o attırdı o bastı ben ne yapabilirim ki dikkat etseymiş. Bayağı kan aktı yerde ambulans beklerken ertesi günlerde de kan lekesi hala duruyordu içimi hep tuhaf etti.
EmirBey
Becerikli
Enteresan.Küçükken kuzenimle sokakta oynuyorduk, kuzenim de şu cam şişeyi havaya atıp kıramazsın demişti. Ben de kırarım deyip fırlattım, şişe kırıldı parçaları saçıldı falan. Kuzenim yanıma gelirken büyükçe bir parça cam ayağının tabanına girdi, resmen bıçaklanmış gibi oldu. Ambulans geldi ayağına dikiş falan atıldı, uzun bir süre sargılı gezdi. Bu olay şu an baktığım zaman benim suçum değil ama babam benim suçummuş gibi onu dinlememeliydin dedi. Yani gerçekten dinlemesem olur muş ama o attırdı o bastı ben ne yapabilirim ki dikkat etseymiş. Bayağı kan aktı yerde ambulans beklerken ertesi günlerde de kan lekesi hala duruyordu içimi hep tuhaf etti.
Ata Tuğkan
Uzman
11. Sınıfta 1.90 boyunda bir çocuk vardı. Lise ile ortaokul yan yanaydı ve eski +30 yıllık binalar. Kazıkları derine çakılmamış yani. Yandaki ortaokulu yıkıp yeniden yapıyorlardı. Kazığına kadar her şeyi baştan çakıyorlardı. Bizim okulunda kazıkları derin olmadığı için karşıya kazık çakılırken deprem oluyor gibi sallanıyordu bina. Bir gün dersteyiz sınıfta yan tarafta birden kazık çakılmaya başlanınca bina yine sallanmaya başladı. Ama bu sefer ani vurmuştu. O 1.90 arkadaş bir anda korkup masanın üzerine diklemesine çıkıp kafasını tavana vurmuştu. Aslında baksan deprem korkusu gülünecek bir şey yok ama o an kahkahaya boğulmuştuk.