2 29 Üstün Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 4.223 Makaleler 23 Çözümler 35 Beğeniler 5.954 25 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar selam, ben dün Akmar pasajından bir CD aldım, CD içinden şifre çıkmadı ve dükkanın adını unuttum Akmar ile aramda çok kilometre olduğu için telefonla halletmeye çalışacağım ama dükkanın adını unuttum. Neydi acaba adı bilen varsa yazabilir mi?
Arkadaşlar selam, ben dün Akmar pasajından bir CD aldım, CD içinden şifre çıkmadı ve dükkanın adını unuttum Akmar ile aramda çok kilometre olduğu için telefonla halletmeye çalışacağım ama dükkanın adını unuttum. Neydi acaba adı bilen varsa yazabilir mi?
Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 25 Haziran 2024 #2 Bu şekilde bulmak çok zor gibi. Ben olsaydım oradaki kitapevlerinden birini arayıp sorardım random. Esnaflar yardımcı olur gibime geliyor. Artı 0 Eksi
Bu şekilde bulmak çok zor gibi. Ben olsaydım oradaki kitapevlerinden birini arayıp sorardım random. Esnaflar yardımcı olur gibime geliyor.
KS KS 2 29 Üstün Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 4.223 Makaleler 23 Çözümler 35 Beğeniler 5.954 25 Haziran 2024 #3 Yonga dedi: Bu şekilde bulmak çok zor gibi. Ben olsaydım oradaki kitapevlerinden birini arayıp sorardım random. Esnaflar yardımcı olur gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... O şekile mecburum gibi hocam sanırım. En girişte olduğu için belki bilen çıkar diye düşünmüştüm de bakacağız bir şekil. Artı 0 Eksi
Yonga dedi: Bu şekilde bulmak çok zor gibi. Ben olsaydım oradaki kitapevlerinden birini arayıp sorardım random. Esnaflar yardımcı olur gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... O şekile mecburum gibi hocam sanırım. En girişte olduğu için belki bilen çıkar diye düşünmüştüm de bakacağız bir şekil.
Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 25 Haziran 2024 #4 29 dedi: O şekile mecburum gibi hocam sanırım. En girişte olduğu için belki bilen çıkar diye düşünmüştüm de bakacağız bir şekil. Genişletmek için tıkla... Birkaç saat daha bekle tabii. Ne CDsi aldın bu arada? Artı 0 Eksi
29 dedi: O şekile mecburum gibi hocam sanırım. En girişte olduğu için belki bilen çıkar diye düşünmüştüm de bakacağız bir şekil. Genişletmek için tıkla... Birkaç saat daha bekle tabii. Ne CDsi aldın bu arada?
KS KS 2 29 Üstün Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 4.223 Makaleler 23 Çözümler 35 Beğeniler 5.954 25 Haziran 2024 #5 Yonga dedi: Birkaç saat daha bekle tabii. Ne CD'si aldın bu arada? Genişletmek için tıkla... Diablo III Battle Chest ama CD'de kod yok :/ Abi de anlamadığını sorun olursa yardımcı olacağını söylemişti, bir yerde bulup kutu kutu almış. Sanırım ya fake ya hatalı Artı 0 Eksi
Yonga dedi: Birkaç saat daha bekle tabii. Ne CD'si aldın bu arada? Genişletmek için tıkla... Diablo III Battle Chest ama CD'de kod yok :/ Abi de anlamadığını sorun olursa yardımcı olacağını söylemişti, bir yerde bulup kutu kutu almış. Sanırım ya fake ya hatalı