Rehber AKN saçmalığı nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 62
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    akk akn

Yurtta kalıyoruz. Kablolu bağlayamıyoruz yani. Kutu zaten mobil hat ne kadar çekerse en fazla o kadar çekiyor. Gaza gelip 12 aylık yaptırmasa iptal et derdim ama elden bir şey gelmiyor.

Bunun uygulanma nedeni hem başka bir firmanın baskı yapıp bildiğimiz çocuk gibi ağlaması hem de o dönem var olan ortaklaşma kullanımın önüne geçmekti.

Adaleti zamanında sağlamış oldukları için tebrik ederim (!). Bu tür bir uygulama olsa olsa bizim gibi ülkelerde olur zaten.

Detaylı anlatım için elinize sağlık, teşekkürler. Güzel bir gerçekle noktalamışsınız:
Bizim halkın en büyük kusur hakkı olanı talep etmemek ve hakkını talep edeni baltalamaktır!
Refahtan gıcık kapıyoruz. İmkan varken rahat yaşamayalım, onun yerine nefes alabildiğimize şükredelim. Mantıklı.

Arkadaşım yurtta limitsiz için 1300TL veriyor. 2 Mb/s üstünü göremiyor.

Herhalde 2 MB/s demek istediniz, değil mi? 16 Mbps limitsiz paketini hatırladım da emin olmak için sordum.

Ben de bulunduğum yerde Superbox'a muhtaç kaldım. Limitsiz fazla mantıksız geldiği için 200 GB'lık paketi seçmiştim, aylık 450 TL ödüyorum.

İfadeler: 62
Yurtta kalıyoruz. Kablolu bağlayamıyoruz yani. Kutu zaten mobil hat ne kadar çekerse en fazla o kadar çekiyor. Gaza gelip 12 aylık yaptırmasa iptal et derdim ama elden bir şey gelmiyor.
Hocam superbox ile ayni zaten dedigim olay. Kablo falan yok.

Deprem bolgesinde hirsizlik yapan igrenc yaratiklar. Gercekten cok uzuluyorum. Insanlar can cekisiyor birileri hirsizlik pesinde.

İlginç bir bilgi: Bu kampanyayı başlatan arkadaşın kurduğu Whatsapp grubunda 8.5 yıldır duruyorum. O grup sayesinde iyi arkadaşlar edindim.

Garip zamanlardı. DH'de konuda ne kavgalar dönüyordu o sıralar. Twitter'da sürekli bi TT olup haberlere ulaşma çabası, yapılan afişleri sokaklara asmak falan. En sonunda zor da olsa halloldu.

Son düzenleme:
@Lee Yubin Hız ve mobil kotalar konusunda da bir şeyler yapılması gerekiyor. Bize verdikleri 10-20 GB internet yurt dışında belki para bile etmiyor.
Verdikleri rezil hız ayrı bir komedi zaten. İnsanlar mobil veriyle 500Mbps alabiliyor. Ben baz istasyonunun yanında 40'a şükrediyorum.

Bir şeylerin değişimi için yine örgütlenmek, kampanya başlatmak şart. Ama artık bu devirde devlet düşmanı mı ilan ediliriz, Filistin düşmanı mı ilan ediliriz, islam düşmanı mı ilan ediliriz, f*tocu mu ilan ediliriz, orası hükümetin keyfine bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…