AKP "aktör" arıyor; "Partide Erdoğan dışı yeni politika üretebilecek isimler yok!"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1151
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 817
  • Etiketler Etiketler
    akp politika

1151

Uzman
Makaleler
9
1715079226535.webp

31 Mart yerel seçimlerinde oy kaybı yaşayan ve 22 yılın ardından ikinci parti konumuna düşen AKP’de yeni dönem için değişim ve dönüşüm hazırlıkları devam ediyor. Kulislerde yerel seçimlerdeki kaybın önemli nedenlerinden birinin “partinin kazanacak aday sıkıntısının olduğu” konuşuluyor. AKP’de “aktör” arayışı var.

Erdoğan AKP'den gidince AKP'nin dağılması ANAP'tan daha hızlı olacak.

AKP Erdoğan demek zaten. Erdoğan düşünce AKP diye bir parti Kali mı acaba? (Kalmasın zaten beter olsunlar)
DEM, CHP, MHP düşünce partileri iken AKP kişi partisi. AKP'li birisinin AKP'den 5 isim saymasını beklemek abes olur. Çöküşleri yakın...

Buna ben mi sebep oldum, kendisi oldu. Böyle 'karizmatik' liderler seçim kazanırlar fakat yanlarında adam yetişmesine müsaade etmezler. Selçuk Bayraktar, Hakan Fidan vs. bunlar hep zorlamayla çıkan isimler. O yüzden CHP şu an çok daha potansiyelli.

DEM, CHP, MHP düşünce partileri iken AKP kişi partisi. AKP'li birisinin AKP'den 5 isim saymasını beklemek abes olur. Çöküşleri yakın...
Düşünce partileri olduğundan mı mesela CHP Kemal Kılıçdaroğlunu aday yaptırdı? Bunların hiçbiri düşünce partileri değil. AKP'nin yandan yemişi.

Düşünce partileri olduğundan mı mesela CHP Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday yaptırdı? Bunların hiçbiri düşünce partileri değil. AKP'nin yandan yemişi.
Demek istediğim şeyi anlamadığınız o kadar belli ki. CHP bir kişi partisi olsaydı Ecevit gidince CHP zaten biterdi. AKP'den Erdoğan gidince AKP'nin bitişi kaçınılmaz olacak zaten, onu anlatmaya çalışıyorum.

Demek istediğim şeyi anlamadığınız o kadar belli ki. CHP bir kişi partisi olsaydı Ecevit gidince CHP zaten biterdi. AKP'den Erdoğan gidince AKP'nin bitişi kaçınılmaz olacak zaten, onu anlatmaya çalışıyorum.
Sosyal medya "muhalefetlik" kelimesini genç arkadaşlara çok yanlış öğrettiği için bir partiye muhalefetlik yaparken genellikle kimse bir şey düşünmüyor, tümden eleştirmeye çalışıyorlar yapılan her şeyi...

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt