Aktif olmayan virüs antivirüs taramasında gözükür mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 7771
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 231

7771

Çalışkan
Diyelim ki bir virus var PC'de bir tane oyuna enfekte olmuş. Sadece o oyun açıkken aktif o oyun kapalıyken virus taraması onu zararsız olarak girebilir mi yoksa aynı sonucu mu verir? Merak ediyorum.

Diyelim ki bir virus var PC'de bir tane oyuna enfekte olmuş. Sadece o oyun açıkken aktif o oyun kapalıyken virus taraması onu zararsız olarak girebilir mi yoksa aynı sonucu mu verir? Merak ediyorum.
Tam Tarama yapmanız durumunda bulur. Hatta aktif koruması varsa aktif olarak bulur.

Aktif olmasa bile bulabilmesi gerekli, buluyor da.

Virüs kapalıyken bazen bulunamayabilir. Oyunu bilemem. Virüs açıkken davranış kalkanı onu yakalar ve engeller.

Tahminimce bir oyuna hile inject yapılmış ama bu hile virüs sizde diyorsunuz ki sadece oyunda mı gözükür o büyük ihtimalle temp klasörlerinde bir yerde saklnıyordur illaki bulunur yani.

Obfüske edilmiş halde payload olarak bekliyorsa bulunamayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…