Zambak Becerikli Katılım 24 Ağustos 2025 Mesajlar 162 Beğeniler 35 10 Şubat 2026 #1 Fanlar içeriye mi üflemeli dışarıya mı? Nasıl yapmalıyım, doğru mu? Fotoğrafta görünüyor.
Falconpolat Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.124 Çözümler 9 Beğeniler 2.589 10 Şubat 2026 #2 İçeri üfleyecekler ve reverse fan olmalılar.
KS KS Zambak Becerikli Katılım 24 Ağustos 2025 Mesajlar 162 Beğeniler 35 10 Şubat 2026 #3 Falconpolat dedi: İçeri üfleyecekler ve reverse fan olmalılar. Genişletmek için tıkla... Bu fanları ters takmalı mıyım İnternetten reverse fanmı almalıyım? Anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2026
Falconpolat dedi: İçeri üfleyecekler ve reverse fan olmalılar. Genişletmek için tıkla... Bu fanları ters takmalı mıyım İnternetten reverse fanmı almalıyım? Anlamadım.
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.804 Çözümler 12 Beğeniler 7.765 Yer Aydın 10 Şubat 2026 #4 Falconpolat dedi: İçeri üfleyecekler ve reverse fan olmalılar. Genişletmek için tıkla... Reverse fan şart değil aslında, amacı sadece görünüş. Zambak dedi: Bu fanları ters takmalı mıyım İnternetten reverse fanmı almalıyım? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Görünüşü rahatsız ediyorsa reverse fan alabilirsiniz, umursamıyorsanız kalsın.
Falconpolat dedi: İçeri üfleyecekler ve reverse fan olmalılar. Genişletmek için tıkla... Reverse fan şart değil aslında, amacı sadece görünüş. Zambak dedi: Bu fanları ters takmalı mıyım İnternetten reverse fanmı almalıyım? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Görünüşü rahatsız ediyorsa reverse fan alabilirsiniz, umursamıyorsanız kalsın.
KS KS Zambak Becerikli Katılım 24 Ağustos 2025 Mesajlar 162 Beğeniler 35 10 Şubat 2026 #5 LH44 dedi: Reverse fan şart değil aslında, amacı sadece görünüş. Görünüşü rahatsız ediyorsa reverse fan alabilirsiniz, umursamıyorsanız kalsın. Genişletmek için tıkla... Yönleri içeriye mi üflemeli, doğru mu takılmış efendim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2026
LH44 dedi: Reverse fan şart değil aslında, amacı sadece görünüş. Görünüşü rahatsız ediyorsa reverse fan alabilirsiniz, umursamıyorsanız kalsın. Genişletmek için tıkla... Yönleri içeriye mi üflemeli, doğru mu takılmış efendim?
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.048 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.341 Yer İstanbul 10 Şubat 2026 #6 Zambak dedi: Yönleri içeriye mi üflemeli, doğru mu takılmış efendim? Genişletmek için tıkla... Fanın arkasının fotoğrafını atın.
Zambak dedi: Yönleri içeriye mi üflemeli, doğru mu takılmış efendim? Genişletmek için tıkla... Fanın arkasının fotoğrafını atın.
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.804 Çözümler 12 Beğeniler 7.765 Yer Aydın 10 Şubat 2026 #7 michaelscofield dedi: Tam tersi olacak. Böyle içeride olan havayı dışarı üflüyor, egzoz yani. Genişletmek için tıkla... Hocam yönler doğru. Fanlar reverse blade değil -ya da benim gözlük takma zamanım gelmiş-.
michaelscofield dedi: Tam tersi olacak. Böyle içeride olan havayı dışarı üflüyor, egzoz yani. Genişletmek için tıkla... Hocam yönler doğru. Fanlar reverse blade değil -ya da benim gözlük takma zamanım gelmiş-.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.048 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.341 Yer İstanbul 10 Şubat 2026 #8 LH44 dedi: Hocam yönler doğru. Fanlar reverse blade değil -ya da benim gözlük takma zamanım gelmiş-. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl doğru? Reverse blade değil o fanlar, içeride bulunan havayı atıyor dışarı işte. Ya da benim kafam güzel.
LH44 dedi: Hocam yönler doğru. Fanlar reverse blade değil -ya da benim gözlük takma zamanım gelmiş-. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl doğru? Reverse blade değil o fanlar, içeride bulunan havayı atıyor dışarı işte. Ya da benim kafam güzel.
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.804 Çözümler 12 Beğeniler 7.765 Yer Aydın 10 Şubat 2026 #9 michaelscofield dedi: Hocam nasıl doğru? Reverse blade değil o fanlar, içeride bulunan havayı atıyor dışarı işte. Ya da benim kafam güzel. Genişletmek için tıkla... Böyle işte. Bu fan ters şekilde dışarıdan hava çekiyor. Kanatçık yapısı da tam denk geliyor.
michaelscofield dedi: Hocam nasıl doğru? Reverse blade değil o fanlar, içeride bulunan havayı atıyor dışarı işte. Ya da benim kafam güzel. Genişletmek için tıkla... Böyle işte. Bu fan ters şekilde dışarıdan hava çekiyor. Kanatçık yapısı da tam denk geliyor.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.048 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.341 Yer İstanbul 10 Şubat 2026 #10 LH44 dedi: Eki Görüntüle 226236 Böyle işte. Bu fan ters şekilde dışarıdan hava çekiyor. Kanatçık yapısı da tam denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi oturdu bende. Kafam güzel galiba.
LH44 dedi: Eki Görüntüle 226236 Böyle işte. Bu fan ters şekilde dışarıdan hava çekiyor. Kanatçık yapısı da tam denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi oturdu bende. Kafam güzel galiba.