Alınan VR'ın sahte olup olmadığı nereden belli olur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deniz744
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 47
  • Etiketler Etiketler
    sahte

Deniz744

Deneyimli
Trendyol veya Hepsiburada'dan VR bakıyorum kaç gündür, 2. el alacaktım fakat vazgeçtim çünkü Param Güvende tamamen satıcıyı falan koruyormuş sanırsam, ayrıca kullanılmış olması ve insanların sırf satabilmek için yalan söylenebilmesi de ayrı muamma.
Nereden 0 ürün bulurum? Baktığım ürünler bunlar fakat 0 mı değil mi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Ayrıca meta Quest 2 alacaktım, sonra 3'ün görüntü kalitesinin daha iyi olduğunu gördüm. Fakat meta Quest 3S de 2'den iyi diyorlar, kafam çok karıştı hangi VR'ı tercih etmeliyim?
Baktığım VR'lar bunlar.
Dün 26.197 olan VR bugün 1000 TL'den fazla zam yemiş. Ah türkiyem ah türkiyem.

1742062011312.webp

1742062130774.webp

Dosya Ekleri

• 1742062041940.webp
    1742062041940.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 11
Trendyol veya Hepsiburada'dan VR bakıyorum kaç gündür, 2. el alacaktım fakat vazgeçtim çünkü Param Güvende tamamen satıcıyı falan koruyormuş sanırsam, ayrıca kullanılmış olması ve insanların sırf satabilmek için yalan söylenebilmesi de ayrı muamma.
Nereden 0 ürün bulurum? Baktığım ürünler bunlar fakat 0 mı değil mi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Ayrıca meta Quest 2 alacaktım, sonra 3'ün görüntü kalitesinin daha iyi olduğunu gördüm. Fakat meta Quest 3S de 2'den iyi diyorlar, kafam çok karıştı hangi VR'ı tercih etmeliyim?
Baktığım VR'lar bunlar.
Dün 26.197 olan VR bugün 1000 TL'den fazla zam yemiş. Ah türkiyem ah türkiyem.

Eki Görüntüle 132983

Eki Görüntüle 132985

0 ürün bulma konusunda aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Resmi Mağazaları Kontrol Edin: Meta Quest 3 gibi popüler VR gözlüklerini satan resmi mağazaları ziyaret edin. Türkiye'deki teknoloji marketlerinin web sitelerinden veya fiziksel mağazalarından temin edebilirsiniz.

2. Güvenilir Online Mağazalar: Trendyol ve Hepsiburada gibi büyük online platformlar dışında N11, GittiGidiyor gibi diğer online mağazalarda da araştırma yapın.

3. Ürün Yorumlarını Okuyun: Satın almak istediğiniz ürünün altındaki yorumlar ve değerlendirmeleri inceleyin. Kullanıcıların geri bildirimleri, ürünün kalitesi hakkında daha fazla bilgi sağlayabilir.

4. Fiyat Takibi Yapın: Fiyatların dalgalanmasını takip etmek için fiyat takip uygulamaları veya web sitelerini kullanabilirsiniz. Bu, daha uygun bir fiyata alım yapmanıza yardımcı olabilir.

5. Teknoloji Forumları ve Sosyal Medya: Facebook veya Reddit gibi platformlarda teknoloji ile ilgili gruplara katılabilir, diğer kullanıcıların deneyimlerini öğrenebilirsiniz.

Hangi VR'ı Tercih Etmeliyim?​

• Meta Quest 2: Daha uygun fiyatlı, iyi bir performansa sahip. Yeni başlayanlar için ideal.
  • Meta Quest 3: Daha iyi görüntü kalitesi ve performans sunuyor. Oyun ve deneyim açısından daha fazla avantaj sağlayabilir.
  • Meta Quest 3S: Yüksek özellikleri nedeniyle bazı kullanıcılar tarafından öneriliyor, ama fiyatı da daha yüksek olabilir.

Sonuç​

• Eğer bütçeniz elveriyorsa, Meta Quest 3 veya 3S almanızı öneririm. Fakat eğer bütçeniz sınırlıysa, Meta Quest 2 de yeterli olabilir.
  • Son fiyat dalgalanmaları için zaman zaman kontrol yapmayı unutmayın.

Geri
Yukarı Alt