1 12649 Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.546 Çözümler 3 Beğeniler 592 14 Ocak 2026 #1 Merhaba arkadaşlar, Sizce Alan Wake 2 Steam'e gelir mi? Gelirse ne zaman geleceği ile bir tahmininiz var mıdır? Merak ediyorum.
Merhaba arkadaşlar, Sizce Alan Wake 2 Steam'e gelir mi? Gelirse ne zaman geleceği ile bir tahmininiz var mıdır? Merak ediyorum.
ysffbulut 52 Üstün Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 557 Çözümler 2 Beğeniler 360 14 Ocak 2026 #2 Geliştirici, Yapımcı Remedy Entertainment. Yayıncı Epic Games. Hayır gelmeyecek hocam. Oyunun yapımcısı Epic Games. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2026
Ömer_Yeter 52 Üstün Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.686 Çözümler 8 Beğeniler 2.766 Yer Trabzon/Şalpazarı 14 Ocak 2026 #3 Epic'e özel bir oyundur hocam o oyun.
KS KS 1 12649 Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.546 Çözümler 3 Beğeniler 592 14 Ocak 2026 #4 ysffbulut dedi: Hayır gelmeyecek hocam. Oyunun yapımcısı Epic Games. Genişletmek için tıkla... Gerçekten üzücü, çok iyi bir oyun. Steam'e gelse anında alacağım bir oyun. Epic hiç kullanmak istemediğim bir platform. Ömer_Yeter dedi: Epic'e özel bir oyundur hocam o oyun. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Gerçekten ilginç ama neden bir oyun yapımcısı bir şirkete özel olarak oyun çıkartır ki? Sal bütün platformlara herkes oynasın.
ysffbulut dedi: Hayır gelmeyecek hocam. Oyunun yapımcısı Epic Games. Genişletmek için tıkla... Gerçekten üzücü, çok iyi bir oyun. Steam'e gelse anında alacağım bir oyun. Epic hiç kullanmak istemediğim bir platform. Ömer_Yeter dedi: Epic'e özel bir oyundur hocam o oyun. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Gerçekten ilginç ama neden bir oyun yapımcısı bir şirkete özel olarak oyun çıkartır ki? Sal bütün platformlara herkes oynasın.
ysffbulut 52 Üstün Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 557 Çözümler 2 Beğeniler 360 14 Ocak 2026 #5 PC Uzmanı dedi: Gerçekten üzücü çok iyi bir oyun Steam'e gelse anında alacağım bir oyun Epic hiç kullanmak istemediğim bir platform. Genişletmek için tıkla... Tamamen ticari. Steam'de kendi oyununu Epic'e vermez mesela.
PC Uzmanı dedi: Gerçekten üzücü çok iyi bir oyun Steam'e gelse anında alacağım bir oyun Epic hiç kullanmak istemediğim bir platform. Genişletmek için tıkla... Tamamen ticari. Steam'de kendi oyununu Epic'e vermez mesela.
KS KS 1 12649 Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.546 Çözümler 3 Beğeniler 592 14 Ocak 2026 #6 ysffbulut dedi: Tamamen ticari. Steam'de kendi oyununu Epic'e vermez mesela. Genişletmek için tıkla... Sadece Steam'e özel bir oyun var mı acaba, Epic Games'e vermediği oyun? Benim bildiğim hiç yok ama vardır elbette öyle düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2026
ysffbulut dedi: Tamamen ticari. Steam'de kendi oyununu Epic'e vermez mesela. Genişletmek için tıkla... Sadece Steam'e özel bir oyun var mı acaba, Epic Games'e vermediği oyun? Benim bildiğim hiç yok ama vardır elbette öyle düşünüyorum.
Ömer_Yeter 52 Üstün Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.686 Çözümler 8 Beğeniler 2.766 Yer Trabzon/Şalpazarı 14 Ocak 2026 #7 PC Uzmanı dedi: Gerçekten üzücü çok iyi bir oyun Steam'e gelse anında alacağım bir oyun Epic hiç kullanmak istemediğim bir platform. Genişletmek için tıkla... Launcher olarak özellikle çok kötü lakin ona alternetif olarak Heroic kullanılabilir. PC Uzmanı dedi: Sadece Steam'e özel bir oyun var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Valve'ın oyunları...
PC Uzmanı dedi: Gerçekten üzücü çok iyi bir oyun Steam'e gelse anında alacağım bir oyun Epic hiç kullanmak istemediğim bir platform. Genişletmek için tıkla... Launcher olarak özellikle çok kötü lakin ona alternetif olarak Heroic kullanılabilir. PC Uzmanı dedi: Sadece Steam'e özel bir oyun var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Valve'ın oyunları...
KS KS 1 12649 Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.546 Çözümler 3 Beğeniler 592 14 Ocak 2026 #8 Ömer_Yeter dedi: Valve'ın oyunları... Genişletmek için tıkla... Doğru onları da kimse oynamıyor zaten
Ömer_Yeter dedi: Valve'ın oyunları... Genişletmek için tıkla... Doğru onları da kimse oynamıyor zaten
Ömer_Yeter 52 Üstün Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.686 Çözümler 8 Beğeniler 2.766 Yer Trabzon/Şalpazarı 14 Ocak 2026 #9 PC Uzmanı dedi: Doğru onları da kimse oynamıyor zaten Genişletmek için tıkla... Galiba bu doğru bu dediğiniz...
PC Uzmanı dedi: Doğru onları da kimse oynamıyor zaten Genişletmek için tıkla... Galiba bu doğru bu dediğiniz...
KS KS 1 12649 Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.546 Çözümler 3 Beğeniler 592 14 Ocak 2026 #10 Ömer_Yeter dedi: Galiba bu doğru bu dediğiniz... Eki Görüntüle 218292 Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi onları şu an güncelde oynayan çok az var diye biliyorum yanlışda olabilir ama bende zamanının en iyi oyunu Left 4 Dead 2 kraldır o oyunu çok severdim ilk çıktığı yıllar hep oynardım.
Ömer_Yeter dedi: Galiba bu doğru bu dediğiniz... Eki Görüntüle 218292 Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi onları şu an güncelde oynayan çok az var diye biliyorum yanlışda olabilir ama bende zamanının en iyi oyunu Left 4 Dead 2 kraldır o oyunu çok severdim ilk çıktığı yıllar hep oynardım.