Alan Wake 2, Henüz Geliştirme ve Pazarlama Maliyetlerini Karşılayamadı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 89
Makaleler
5

Remedy’nin Alan Wake 2’si, geçen yıl çıktığında büyük bir eleştirel başarı elde etti. Stüdyonun en yüksek Metacritic puanı olan Max Payne’in 89 puanına ulaştı. Alan Wake 2, hayatta kalma korku türünü yeniden tanımlamayı hedeflememiş olsa da etkileyici bir korku hikayesini seven kimsenin kaçırmaması gereken bir oyun olarak görülüyor. Remedy Entertainment, şimdiye kadarki en iyi oyununu…

Devamını Oku: Alan Wake 2, Henüz Geliştirme ve Pazarlama Maliyetlerini Karşılayamadı
Kaynak: Techolay

Bu çok ama çok kötü işte. İşte aslında bu yüzden korsan oynamayı çok sevmiyorum. İyi ki bu oyunu korsan oynamamışım.

Oynadığım en garip oyun, FPS 70'ten 30'a düşüyor sabit kalıyor DLSS ile FSR arası geçiş yaptıktan sonra düzeliyor. Kim oynayabilir ki bunu? 4080 ile bu FPS değerleri oluyor.

Remedy'nin ilk Alan wake oyunu çok güzeldi anlamlar yüklüydü ama control'den itibaren oyunun sürekli sanki bir anlam var mış gibi davranması ve giderek anlaşılmaz olması, boğucu ve sıkıcı atmosferi baymıştı. Garip gurip oyunlar yapmayı bırakıp optimizasyon ve sistem açısından da makul gereksinimler isteyen keyifli oyunlar yapsalar daha iyi olur. Şu oyunu kasmadan kaç kişi oynayabilir ki? Max payne remake güzel olurdu mesela

İlk çıktığı zamanlar RTX 3080 ile denedim cidden çok kasıyordu. Acayip sıkıcı bir oyun sürekli jumpscare atıyor başka bir şey yok. Korsan oynamama rağmen 1 saat içinde daralıp sildim. Anca boş boş yürütüyor.

Steam’e gelmesi, satışları artırabilir. Remedy’nin oyun tarzını göz önünde bulundurarak başlamalısınız. Şu anda Control oynuyorum, daha önce de Alan Wake, Alan Wake's American Nightmare ve Quantum Break oyunlarını sırasıyla bitirdim. Firma gerçekten kaliteli işler çıkarıyor; oyunlarında hikaye derinliği ve atmosfer çok etkileyici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…