Alan Wake 2 vs Spider-Man

Spider-Man filmlerini falan izlediyseniz alıştığınız bir mantıkta gideceği için vay dedirtecek bir hikaye yok tabii ki. Ben şahsen mekanikleri için Spider-Man oyunlarını seviyorum.

Spider-Man filmlerini falan izlediyseniz alıştığınız bir mantıkta gideceği için vay dedirtecek bir hikaye yok tabii ki. Ben şahsen mekanikleri için Spider-Man oyunlarını seviyorum.
Hiçbir filmini izlemedim. Hikayelerini bilmiyorum. Siz ne önerirsiniz? alacağım çünkü.

Hiçbir filmini izlemedim. Hikayelerini bilmiyorum. Siz ne önerirsiniz? Alacağım çünkü.

Açıkçası gerilim olarak en son Dying Light oynadım onda da oyunun başında korkup elektrik direğine tırmanarak öldüm. O yüzden rahat bir oynanış için ben Spider-Man tercih ederim. Fakat Alan Wake atmosferi de türünü sevene bence güzeldir.

Spiderman aldım hocam, alan wake 2'yi sonra alacağım.

Keşke biraz ilerleseydin, geliştikçe zombiler senden korkuyor. Ama asıl o çaresiz gerilim oyunu keyifli yapıyor tabi.

Spider-Man alın, aldırın. Sevin, sevdirin. Seriyi bugün bitirdim, aşık oldum. İyi ki Spider-Man almışım, Spider-Man diyenlere teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…