Albion Online oynayan var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mertt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 526
  • Etiketler Etiketler

Mertt

Başarılı
Dostlar Albion Online oynayan var mı aranızda? Avrupa sunucusu açılmış ve Türkçe dil desteği de gelmiş başlanır mı, oynanır mı sizce?

Oynanır ve oyunun Türk kitlesi de bulunuyor. Türk klanlarına katılıp sohbet muhabbet tadında beraber keyifle oynayabilirsin. Hatta dil desteği geldiğine göre sıfırdan başlamayı düşünüyorum.

Oynanır, gayet güzel sürekli kendini geliştiren bir oyun.
Her türlü content mevcut oyunda.
Çok uzun süre hiç sıkılmadan, sabah akşam oynadığım oyunlardan birisidir. RMT'den Ban yiyene kadar.
Yoğun bir Türk kitlesi mevcut. Drama boldur. Olmazsa olmaz.

Dostlar albion Online oynayan var mı aranızda? Avrupa sunucusu açılmış ve Türkçe dil desteği de gelmiş başlanır mı, oynanır mı sizce?

Sürekli reklamlarda çıkıyor. Geçen indirdim ama premium gibi bir şey alman lazım diyordu. Sıeaya atıyordu.

WOW seviyorsan onu da seversin. MMO oynamıyorsan saracak bir oyun değil. Çok grind var ve hayatsız gibi oynamak gerekebiliyor. Tatlı oyun.

Oynanır. Güzel bir oyun, ben çok uzun süre önce biraz oynayıp bırakmıştım ama şu anda tadından yenmez.

Klan ile oynanacak bir oyun. Tek başınıza pek iş yapamıyorsunuz ve bu sıkmaya başlıyor. İlk işiniz bir klana girmek olmalı. Onun dışında gayet güzel oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…