Tek kendimin mi yaptığını merak ettiğim için açıyorum bu konuyu, siz aldığınız her hikayeli oyunu bitiriyor musunuz? Yoksa sıkılıp bırakıp kütüphanede çürümeye mi atıyorsunuz?
Tek kendimin mi yaptığını merak ettiğim için açıyorum bu konuyu, siz aldığınız her hikayeli oyunu bitiriyor musunuz? Yoksa sıkılıp bırakıp kütüphanede çürümeye mi atıyorsunuz?
Outlast, Resident Evil gibi kült serili korku oyunlarını alırsam her zaman oynarım ama. Onlar efsane oyunlar. Outlast, outlat 2 hepsini her yıl bir kere bitiririm. Şu sıralar Outlast Trials'a sardım herkes beğenmedim falan diyor ama online olması oyuna manyak eğlence katıyor hele arkadaşlarınızla oynuyorsanız ayrı bir güzel oluyor.
Hayatımda bitirdiğim hikayeli oyun sayısı 2'yi geçmez. Genelde cihazı sattığım için, bilgisayara format attığım için bırakıyorum oyunu. Ya da oyunu sevmemiş oluyorum. İkizim oynadığı için bir yandan para boşa gitmemiş oluyor en azından.
Var 3-5 tane hikayeli oyun ama hiçbirini bırak bitirmeyi başlamadım bile. Bilgisayarda ısınma sorunu var tamire götüreceğim yakında belki geldikten sonra başlarım. Genel olarak hikayeli oyun pek tarzım değil.